Poszukuje Kolegi z forum o nicku Matizz
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Poszukuje Kolegi z forum o nicku Matizz
Witam
w kwietniu tego roku wyslalem do klegi Matizz skale do Elektrita Allegro i Presto odraz ramki do malej naprawy . Przyznam ze sie z tym nie speiszylem i nie poganialem kolegi Matizz ale od kilku miesiacy niemoge w zaden sposob sie skontaktowac z tym kolega dlatego prosze o pomoc jezeli ktos wie co sie z Ta osoba dzieje aby jakos pomogl mi sie skontaktowac
w kwietniu tego roku wyslalem do klegi Matizz skale do Elektrita Allegro i Presto odraz ramki do malej naprawy . Przyznam ze sie z tym nie speiszylem i nie poganialem kolegi Matizz ale od kilku miesiacy niemoge w zaden sposob sie skontaktowac z tym kolega dlatego prosze o pomoc jezeli ktos wie co sie z Ta osoba dzieje aby jakos pomogl mi sie skontaktowac
-
- 6250...9374 posty
Re: Poszukuje Kolegi z forum o nicku Matizz
Mam podobną sprawę: jakiś czas temu kolega (naprawdę nie pamiętam kto) z forum kupił na Allegro stary TV, lokalizacja Warszawa, jako nie miejscowy poprosił mnie o odbiór i przechowanie przez jakiś czas co też uczyniłem, TV stoi w suchym i ciepłym miejscu, nie przeszkadza....od tamtego czasu z kolegą kontakt się urwał.
Witaj
Kolega Matizz chodzina studia i niema czasu.
Próbuj gadać na gg (dam ci na pw nr).
Kolega Matizz chodzina studia i niema czasu.
Próbuj gadać na gg (dam ci na pw nr).
To raczej nie jest tajemnica: memberlist.php?mode=viewprofile&u=1535
OK napisalem juz , chociaz na gg juz wcześniej pisałem jak dobrze pamiętam . Jak ktos ma numer telefonu do kolegi Matizz to niech zadzwoni i powie zeby sie odezwal na forum lub na tym gadu gadu .
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Zadzwoniłem, powiedziałem, prosim o cierpliwość 

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
ok dzięki wielkie
tego mi było trzeba własnie
nie to ze bym mial cos do kolegi Matizz bo jest swietny i bardzo staral sie pomoc w przypadku mojej skali od presto . Po prostu sie juz zaniepokoilem po dosc sporym uplywie czasu
Pozdrawiam i dzieki za pomoc

Pozdrawiam i dzieki za pomoc

dalej nikt sie nie odzywal.
prosze jeszcze raz o jakis namair na kolege matizz
prosze jeszcze raz o jakis namair na kolege matizz