Trioda i Tapatalk
Moderator: gsmok
-
- 625...1249 postów
Trioda i Tapatalk
Technika idzie do przodu, wielu z nas używa telefonów z androidem i innymi systemami. Czasem człowiek nie ma dostępu do komputera a potrzebuje w pewnych sytuacjach informacji z triody.
Może warto byłoby wprowadzić opcję aby forum było obsługiwane przez Tapatalk`a? Wiele podobnych for jak audiostereo czy diyaudio już na tym systemie chodzi.
Pozwoliłoby to na takich wydarzeniach typu audioshow (czy też w wątku o wolumenie), wymienić się bieżącymi informacjami między użytkownikami.
Co Wy na to?
Może warto byłoby wprowadzić opcję aby forum było obsługiwane przez Tapatalk`a? Wiele podobnych for jak audiostereo czy diyaudio już na tym systemie chodzi.
Pozwoliłoby to na takich wydarzeniach typu audioshow (czy też w wątku o wolumenie), wymienić się bieżącymi informacjami między użytkownikami.
Co Wy na to?
-
- 1875...2499 postów
Re: Trioda i Tapatalk
Ja jestem za! Czesto czesciej siedze na komorce niz na komputerze 

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- 125...249 postów
Jeśli mamy 3 wersję skryptu na forum to nie widzę nic na przeszkodzie do tapatalka 
http://www.tapatalk.com/activate_tapata ... ugin=phpbb

http://www.tapatalk.com/activate_tapata ... ugin=phpbb
-
- 625...1249 postów
-
- 3125...6249 postów
W zasadzie jestem za ale...
1. Pojawiła się nowa wersja PHPBB więc przed jakimikolwiek modami muszę ją zainstalować.
2. Muszę bardzo dogłębnie sprawdzić, z czym wiąże się dodanie wspomnianego rozszerzenia - w szczególności jak wygląda aktualizacja PHPBB systemu po dodaniu rozszerzenia i czy Twórcy PHPBB wspierają je i nie zrobią numeru w stylu "Przykro nam, ale nowa wersja PHPBB nie współpracuje z rozszerzeniem lub trzeba je instalować ponownie z każdą aktualizacją PHPBB i ze związanym z tym ryzykiem posypania się bazy danych Forum.
1. Pojawiła się nowa wersja PHPBB więc przed jakimikolwiek modami muszę ją zainstalować.
2. Muszę bardzo dogłębnie sprawdzić, z czym wiąże się dodanie wspomnianego rozszerzenia - w szczególności jak wygląda aktualizacja PHPBB systemu po dodaniu rozszerzenia i czy Twórcy PHPBB wspierają je i nie zrobią numeru w stylu "Przykro nam, ale nowa wersja PHPBB nie współpracuje z rozszerzeniem lub trzeba je instalować ponownie z każdą aktualizacją PHPBB i ze związanym z tym ryzykiem posypania się bazy danych Forum.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 625...1249 postów
Błagam, niech to nie będzie aktualizacja taka jak tutaj - http://forum.modelarstwo.info To forum często przeglądałem, teraz prawie nie zaglądam - nieczytelne, wolne i brzydkie (nieważne jaki styl) dziadostwo. Obecny "wizerunek" forum jest idealny i oby jak najdłużej pozostał taki "retro".gsmok pisze:W zasadzie jestem za ale...
-
- 125...249 postów
Tamto to w ogóle siedzi na innym skrypcie forum niż trioda 

-
- 625...1249 postów
Nie wiem, nie znam się na skryptach forum, stwierdzam tylko fakt, że było tak jak na triodzie, a po zmianach jest do niczego.
I nie rozumiem tej zabawnej minki - ale teraz chyba taka moda, by wwalać je na końcu każdego zdania.
I nie rozumiem tej zabawnej minki - ale teraz chyba taka moda, by wwalać je na końcu każdego zdania.
-
- 3125...6249 postów
Panowie, więcej luzu.
Nie ma obawy, nowa wersja Forum wizualnie będzie taka sama jak obecna.
Nie ma obawy, nowa wersja Forum wizualnie będzie taka sama jak obecna.
Pozdrawiam
-
- 125...249 postów
Widzę, że nie tylko ja przeglądam te dwa fora, aczkolwiek lampy są ciut tańszym hobby jednak.Piotrek J. pisze: Błagam, niech to nie będzie aktualizacja taka jak tutaj - http://forum.modelarstwo.info To forum często przeglądałem, teraz prawie nie zaglądam - nieczytelne, wolne i brzydkie (nieważne jaki styl) dziadostwo. Obecny "wizerunek" forum jest idealny i oby jak najdłużej pozostał taki "retro".

-
- 625...1249 postów
Jeśli mogę zapytać, jaki jest prawdopodobny termin wprowadzenia opcji forum dla tapatalka?
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
-
- 1250...1874 posty
Dolphin mam telefon który to obsługuje ale nie bardzo wiem jak to działa mógłby ktoś wyjaśnić ?
Bardzo dziękuję ....
Bardzo dziękuję ....
Porównanie SE I PP - Jeśli jednoręki rzemieślnik mógłby być mistrzem, wyobraź sobie co mógłby dwuręki ?
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5
-
- 125...249 postów
Tapatalka najpierw trzeba kupić, ale zawsze sobie można "przetestować" pobierając ... . Później wchodzisz tam w wyszukiwanie, wpisujesz jakąś nazwę i wybierasz któreś z dostępnych forów, można sobie wtedy pogrzebać, potestować, popatrzeć
Najlepiej na tych co się ma konto i obsługują tapatalka.
Można też spróbować darmowego "zamiennika" https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result

Można też spróbować darmowego "zamiennika" https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result

-
- 3125...6249 postów
Jeszcze parę tygodni będziesz musiał poczekać. Niestetydolphin123 pisze:Jeśli mogę zapytać, jaki jest prawdopodobny termin wprowadzenia opcji forum dla tapatalka?
Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
-
- 625...1249 postów
Puk puk? Też chętnie bym widział triodę w taptalku:-)