Panowie, mam pytanie. Ile czasu jest wysyłana wiadomość na pw do innego użytkownika forum Triody?. Pytam, bo wysłałem wiadomość prawie 12 godzin temu, a ona jest nadal i cały czas w katalogu "Do wysłania".
Ponieważ jestem użytkownikiem forum od niedawna, proszę o wyrozumiałość.
Proszę o odpowiedź.
Szybkość działania lokalnej poczty forum
Moderator: gsmok
-
- moderator
Re: Szybkość działania lokalnej poczty forum
Trzeba było trochę poszukać...
"Do wysłania" to miejsce gdzie znajdują się wiadomości wysłane, ale jeszcze nie przeczytane przez adresata. Dopiero po wyświetleniu przechodzą do "wysłanych". Nazwy folderów trochę wprowadzające w błąd, wiem.
"Do wysłania" to miejsce gdzie znajdują się wiadomości wysłane, ale jeszcze nie przeczytane przez adresata. Dopiero po wyświetleniu przechodzą do "wysłanych". Nazwy folderów trochę wprowadzające w błąd, wiem.
Piotr, bardzo dziękuję za odpowiedź. Wszystko już rozumiem.Piotr pisze:Trzeba było trochę poszukać...
Co do szukania, do przeczytałem Regulamin Triody, FAQ, a tam nic na ten temat nie było. Przydał by się jakiś wątek odnośnie poczty umieszczony na początku tego działu, albo gdzieś po prostu zamieszczony, gdzie można by go zauważyć.
Właśnie znalazłem w FAQ Triody:
faq.php#f4r1
Mój błąd. Na przyszłość postaram się lepiej szukać.
Pozdrawiam serdecznie
faq.php#f4r1
Pozdrawiam serdecznie
-
- 500...624 posty
Teraz i ja zrozumiałem, czemu otrzymałem trzy jednobrzmiące emilkiTata_Chomika pisze:Właśnie znalazłem w FAQ Triody:
faq.php#f4r1
Pozdrawiam serdecznie

Wszystkie szczelne złącza przeciekają a każda rura po skróceniu jest za krótka - trzecie prawo Murphy'ego.
Dokładnie. Dziękuję Koledze Akordeonista za zrozumienie i wyjaśnienie. Jak również dziękuję Koledze Piotrowi.akordeonista pisze:Teraz i ja zrozumiałem, czemu otrzymałem trzy jednobrzmiące emilki. Kiedyś miałem ten sam problem. Cóż, człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera
. Dziękuję Koledze Piotrowi za wyjaśnienie. Akordeonista.
-
- 125...249 postów
Też dzisiaj miałem ten sam problem i się zdziwiłem, dlaczego wiadomości wysłane siedzą w folderze "Do wysyłki". Powinna być zmieniona nazwa folderu na np. Wysłane i nieodebrane