Wydzielono z działu ogłoszenia - propozycje zmian regulaminu
Moderator: gsmok
-
- 6250...9374 posty
Wydzielono z działu ogłoszenia - propozycje zmian regulaminu
To może warto by było przemyśleć dodanie do regulaminu działu wymogu podania ceny, lokalizacji i ewentualnie fotki oferowanego przedmiotu? Zapobiegłoby to wielu zbędnym dyskusjom i komentarzom.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 1250...1874 posty
Re: Zasilacz anodowy typ 2 lampowy
Teraz nastał czas taki, że jest więcej ogłoszeń sprzedaży nowych użytkowników, niż merytorycznych dyskusji na tematy konstrukcyjne. 

"...chcesz się czegoś nauczyć - czytaj. Nie chcesz - giń, przepadnij..." - Amen.
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
-
- 625...1249 postów
Re: Wydzielono z działu ogłoszenia - propozycje zmian regula
Ja jako częsty użytkownik działu sprzedam -wymienię chciałbym dołożyć swoje trzy grosze.Często mam ochotę wystawić "szpejo" w dziale ~oddam~ ale niektórzy
użytkownicy forum sądzą że krasnoludki zatrudnione przez Triodę zaniosą mu do domu. Koperty,folie bombelkowe też leżą na ulicy.Jak pójdzie w dziale ~sprzedam~
bez kwoty i istotnych szczegółów to ktoś mocno zainteresowany podejmie temat.Tematu cwaniaczków dostających lub kupujących za grosze TUTAJ a póżniej
sprzedających wiadomo gdzie, raczej się nie ruszy, brak sensownych rozwiązań.Ja chętnie bym zasilił "młodziaków" detalami nie koniecznie lampowymi [nauka lutowania itp] ale jak mam oglądać znajome przedmioty na pięknych zdjęciach i opisem że mózg się lasuje to niestety ale nie.
Pozdrawiam
tedi
użytkownicy forum sądzą że krasnoludki zatrudnione przez Triodę zaniosą mu do domu. Koperty,folie bombelkowe też leżą na ulicy.Jak pójdzie w dziale ~sprzedam~
bez kwoty i istotnych szczegółów to ktoś mocno zainteresowany podejmie temat.Tematu cwaniaczków dostających lub kupujących za grosze TUTAJ a póżniej
sprzedających wiadomo gdzie, raczej się nie ruszy, brak sensownych rozwiązań.Ja chętnie bym zasilił "młodziaków" detalami nie koniecznie lampowymi [nauka lutowania itp] ale jak mam oglądać znajome przedmioty na pięknych zdjęciach i opisem że mózg się lasuje to niestety ale nie.
Pozdrawiam
tedi
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.