Jakieś przekierowanie?
Moderator: gsmok
-
- 625...1249 postów
Jakieś przekierowanie?
Gdy klikałem na link "zaloguj" otwierała się dziwna strona o adresie "ucp.php?mode=login&sid=3b068c592f047275a957fe92f70cd7c6" której zawartością były jakieś głupoty. Dopiero po którymś razie wskoczyła strona logowania. To celowe czy jakiś błąd?
Poszukuję 1R5T.
-
- 125...249 postów
Re: Jakieś przekierowanie?

Proszę wybaczyć ale ja nie znam dobrze Polskiego Ortografii .Proszę o wyrozumiałość tych co czytają ???
-
- 625...1249 postów
-
- 3125...6249 postów
Witam
Pod podanym przez Ciebie linkiem jest zwykła strona logowania. Nie zauważyłem żadnych "głupot".
Pod podanym przez Ciebie linkiem jest zwykła strona logowania. Nie zauważyłem żadnych "głupot".
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 125...249 postów
Bo fajnie Pan napisał - czy to celowa zagrywka w celu zmylenia forumowicza ? i to stwierdzenie wywolało u mnie uśmiech na buzi / konkretnie to skojarzyło mi sie z filmem rejs . takie tam . pozdrawiam serdecznie i proszę sie nie przejmować czasami jakiś śmiec się podlaczy czy to na sieci czy w serwerze lub przeglądarce internetowej i się zdarza że tak Panu cos wyskoczy , z tego co czytam to problemy tego typu ma jakas cześć uzytkowników ale tylko z Polski , byc może podinstalowało sie Panu jakies malware i przekierowuje pana na swoje proxy , zobaczyc prosze w ustawieniach swojej sieci lub przegladarki czy nie ma pan przypadkiem właczonego jakiegos proxy . to jest taki wirus .elektrit pisze:Co Panią śmieszy Pani Agato?
Proszę wybaczyć ale ja nie znam dobrze Polskiego Ortografii .Proszę o wyrozumiałość tych co czytają ???