Schaberplatz 26.03.2005
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
Vault_Dweller
- 2500...3124 posty

Schaberplatz 26.03.2005
Z "wielkiej fety"
raczej niewiele się spełniło, ale kk84 przyjechał do nas i kupił u rozbieracza kilka G-807. Ja próbowałem się twardo targować z facetem, ale na niewiele wyszło... Później pojechaliśmy wszyscy (ja, OTLamp, kk84 i brener2) na Bałucki Rynek. Trochę ludzi było, była nawet polska Aga za 4 dychy
. My, młodzi, poszperaliśmy jeszcze w dwóch pudełkach z lampami- i wszyscy coś na tym skorzystali...
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
OTLamp
Osób było mało, ale spotkanie było miłe. Napaliłem się na transformator 800VA 380V/220V (do mega zasilacza
), ale Pan rozbieracz ostatnio zrobił się wybredny i trudno go czymś zadowolić. Wreszcie udało mi się zdobyć tak poszukiwana EBC41, ale moją radość popsuł omomierz
.
Niestety lampa ma spalone włókno.
Widok odbiornika Aga na rynku bałuckim spowodował, że wróciły wspomnienia po naprawianym kiedyś E.Rival. Tą Agę śmiało można nazwać rudą Agą - sama rdza. Ciekawe w niej było tylko oczko - EM4N Tesla.
Niestety lampa ma spalone włókno.
Widok odbiornika Aga na rynku bałuckim spowodował, że wróciły wspomnienia po naprawianym kiedyś E.Rival. Tą Agę śmiało można nazwać rudą Agą - sama rdza. Ciekawe w niej było tylko oczko - EM4N Tesla.
-
kk84
Witam.
Heh ... pociąg miał 10 minut spóźnienia, autobus mi spylił, jeszcze niosłem staruszce walize
... nie ma to jak powrót do stolicy
. No wypad udał się, wbrew Wielkiej Sobocie, ludzie na ŁKSie byli. Kolega brener2 pokazał nam Bałucki Rynek
. Drugie godne uwagi miejsce.
No, teraz przynajmniej nie będe narzekał na brak nowalowych podstawek.
Odnośnie tych G-807. Jutro zabieram się koledzy za przecokołowywanie pierwszej sztuki
:). Rezultaty oczywiście postaram się pokazać.
OTLamp. Może omomierz Cie oszukał 
Heh ... pociąg miał 10 minut spóźnienia, autobus mi spylił, jeszcze niosłem staruszce walize
No, teraz przynajmniej nie będe narzekał na brak nowalowych podstawek.
Odnośnie tych G-807. Jutro zabieram się koledzy za przecokołowywanie pierwszej sztuki
-
brener2
- 25...49 postów

-
OTLamp