Jestem początkującą, czytelniczką i uczestniczką takich stron dyskusyjnych na temat elektroniki i tu też raczej jestem tylko słuchaczką muzyki. Chciałam się podzielić spostrzeżeniem natury ogólnej, w jednym forum tz "audiostereo"nie mozna się zalogować bez zamknięcia "Firewall'a" zaprzjażnieni iformatycy ostrzegli mnie, że próba logowania do tego forum może wiązać sie z penetracją mojego komputera, co pewnie jest prwdą bo po wyściu z tego forum nie mogłam zmienić paramatrów połączenia sieciowego, po resecie wszystko było OK.
Tak więc bądźcie ostrożni i dobrze się zastanówcie zanim zalogujecie się do tego Forum.
Pozdrawiam Zosia
o innych forach
Moderator: gsmok
-
- administrator
Witam
Ostrożności nigdy za wiele, ale nie dajmy się zwariować.
To forum działa w oparciu o powszechnie dostępne oprogramowanie opracowane przez grupę PHPBB. Na bazie tego oprogramowania funkcjonuje wiele tysięcy for dyskusyjnych na całym świecie.
Chciałbym zapewnić zaniepokojoną Panią, że w związku z funkcjonowaniem tego Forum nie odbywają się żadne ukryte czynności 'szpiegowskie'. Sam korzystam z oprogramowania zabezpieczającego (firewall) i niczego nie muszę w nim wyłączać aby mieć dostęp do Forum.
Ostrożności nigdy za wiele, ale nie dajmy się zwariować.
To forum działa w oparciu o powszechnie dostępne oprogramowanie opracowane przez grupę PHPBB. Na bazie tego oprogramowania funkcjonuje wiele tysięcy for dyskusyjnych na całym świecie.
Chciałbym zapewnić zaniepokojoną Panią, że w związku z funkcjonowaniem tego Forum nie odbywają się żadne ukryte czynności 'szpiegowskie'. Sam korzystam z oprogramowania zabezpieczającego (firewall) i niczego nie muszę w nim wyłączać aby mieć dostęp do Forum.
-
- moderator
Jak zrozumiałem twórczyni tego wątku obawia się ukrytych mocy na forum http://www.audiostereo.pl/forum.html...admin pisze:Chciałbym zapewnić zaniepokojoną Panią, że w związku z funkcjonowaniem tego Forum nie odbywają się żadne ukryte czynności 'szpiegowskie'.
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
-
- 625...1249 postów
-
- moderator
Nie - czas pewien temu pisywała tu kobieta o nicku "Baba"Lech Sołtysik pisze:Zdaje się , że to pierwsza kobieta na tym bardzo męskim forum![]()

-
- 625...1249 postów
-
- 3125...6249 postów
gsmok pisze:Serdecznie witam na Forum.
Co do Użytkownika, a w zasadzie Użytkowniczki o nicku "Baba" to naprawdę nie żart (mozna to sprawdzić w wykazie Użytkowników).
Brała ona niegdyś udział w dyskusjach na Forum ale od jakiegoś czasu przestała się odzywać
Moze ktos spenetrowal jej system...... jakis penetrator systemowy....