o innych forach

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Zosia
5...9 postów
5...9 postów

o innych forach

Post autor: Zosia »

Jestem początkującą, czytelniczką i uczestniczką takich stron dyskusyjnych na temat elektroniki i tu też raczej jestem tylko słuchaczką muzyki. Chciałam się podzielić spostrzeżeniem natury ogólnej, w jednym forum tz "audiostereo"nie mozna się zalogować bez zamknięcia "Firewall'a" zaprzjażnieni iformatycy ostrzegli mnie, że próba logowania do tego forum może wiązać sie z penetracją mojego komputera, co pewnie jest prwdą bo po wyściu z tego forum nie mogłam zmienić paramatrów połączenia sieciowego, po resecie wszystko było OK.
Tak więc bądźcie ostrożni i dobrze się zastanówcie zanim zalogujecie się do tego Forum.
Pozdrawiam Zosia
admin
administrator

Post autor: admin »

Witam
Ostrożności nigdy za wiele, ale nie dajmy się zwariować.
To forum działa w oparciu o powszechnie dostępne oprogramowanie opracowane przez grupę PHPBB. Na bazie tego oprogramowania funkcjonuje wiele tysięcy for dyskusyjnych na całym świecie.
Chciałbym zapewnić zaniepokojoną Panią, że w związku z funkcjonowaniem tego Forum nie odbywają się żadne ukryte czynności 'szpiegowskie'. Sam korzystam z oprogramowania zabezpieczającego (firewall) i niczego nie muszę w nim wyłączać aby mieć dostęp do Forum.
Awatar użytkownika
jdubowski
moderator

Post autor: jdubowski »

admin pisze:Chciałbym zapewnić zaniepokojoną Panią, że w związku z funkcjonowaniem tego Forum nie odbywają się żadne ukryte czynności 'szpiegowskie'.
Jak zrozumiałem twórczyni tego wątku obawia się ukrytych mocy na forum http://www.audiostereo.pl/forum.html...
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Lech S.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Lech S. »

Witam.
Zdaje się , że to pierwsza kobieta na tym bardzo męskim forum :?: Ciekawy jestem ile czasu Zosia wytrzyma z nami :lol: Gratuluję odwagi!
Pozdrawiam
Lech
Awatar użytkownika
jdubowski
moderator

Post autor: jdubowski »

Lech Sołtysik pisze:Zdaje się , że to pierwsza kobieta na tym bardzo męskim forum :?:
Nie - czas pewien temu pisywała tu kobieta o nicku "Baba" ;))
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Lech S.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Lech S. »

jdubowski pisze: Nie - czas pewien temu pisywała tu kobieta o nicku "Baba" ;))
Pewnie tak, ale nie za mojej bytności na tym forum . :(
Lech
Zosia
5...9 postów
5...9 postów

firewall

Post autor: Zosia »

pominę te szowinistyczne dygresje
ale mnie nie chodziło o firewall systemowy tylko Norton Internet Security na tym forum nie musze go wyłączać. Tamto forum to jest całkiem inny produkt.
Pozdrawiam Twardzieli
Zosia
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: gsmok »

Serdecznie witam na Forum.
Co do Użytkownika, a w zasadzie Użytkowniczki o nicku "Baba" to naprawdę nie żart (mozna to sprawdzić w wykazie Użytkowników).
Brała ona niegdyś udział w dyskusjach na Forum ale od jakiegoś czasu przestała się odzywać :cry:
Brencik

Post autor: Brencik »

gsmok pisze:Serdecznie witam na Forum.
Co do Użytkownika, a w zasadzie Użytkowniczki o nicku "Baba" to naprawdę nie żart (mozna to sprawdzić w wykazie Użytkowników).
Brała ona niegdyś udział w dyskusjach na Forum ale od jakiegoś czasu przestała się odzywać :cry:

Moze ktos spenetrowal jej system...... jakis penetrator systemowy....