A co to...
Moderator: gsmok
-
- 625...1249 postów
A co to...
... za reklamy googla wyskakują w czołówce forum?
Pesymista to dobrze poinformowany optymista...
Re: A co to...
A jak się zalogujesz to też?Jarosław pisze:... za reklamy googla wyskakują w czołówce forum?
-
- 625...1249 postów
-
- administrator
O nieuniknionej konieczności paska google pisałem rok temu. Ten czas niestety nadszedł
. Chodzi o zmniejszenie obciążenia związanego z utrzymaniem serwera. Pasek google widoczny jest tylko dla gości i niezalogowanych użytkowników. Osoby zalogowane go nie widzą.

-
- 625...1249 postów
-
- 1875...2499 postów
Chodzi o mamonę?admin pisze: Chodzi o zmniejszenie obciążenia związanego z utrzymaniem serwera.
http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- administrator
Oczywiście. Kwestia przyziemna, ale nie do pominięcia.
-
- 1875...2499 postów
Już kiedyś poruszyłem ten temat, ale jakoś nic z tego nie wyszło. Pytam po raz kolejny, ile potrzeba (rocznie) aby forum obeszło się bez reklam, wywracania się, wizyt tow. generała i innych atrakcji?
--
--
Pozdrawiam, Kacper
--
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- 1875...2499 postów
Pamietam ta dyskusje. Kilka osob sie znalazlo, by wspomoc. Moze wrocimy do tematu?
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- moderator
Już o tym rozmawialiśmy. To nie przejdzie, gdyż takie mamy po....ane prawo. Nie da się legalnie zrobić zrzutki.
(Ponoć dryfowanie w stronę lewacko-punkową na starość świadczy o braku rozumu. Najwidoczniej taki niedobór występuje u mnie coraz wyraźniej...)
(Ponoć dryfowanie w stronę lewacko-punkową na starość świadczy o braku rozumu. Najwidoczniej taki niedobór występuje u mnie coraz wyraźniej...)
-
- 1875...2499 postów
Skoro admin nie podjął tematu, to przypuszczam, że chce zachować całkowitą niezależność. No bo jak dać ostrzeżenie lub zbanować któregoś ze "sponsorów"?
Jeśli ow słynny pasek Google załatwi sprawę, to nie widzę problemu. Tym bardziej, że próbowałem go zobaczyć i nie mogłem. Proste wylogowanie nie pomaga - musiałbym też wyłączyć programy blokujące reklamy.
Czy może ktoś wstawić screenshota?
Jeśli ow słynny pasek Google załatwi sprawę, to nie widzę problemu. Tym bardziej, że próbowałem go zobaczyć i nie mogłem. Proste wylogowanie nie pomaga - musiałbym też wyłączyć programy blokujące reklamy.
Czy może ktoś wstawić screenshota?
Tomek
-
- moderator
Jest bardzo stonowany, w kolorze reszty forum, trzy linijki w ramce. Nie widzę żadnego problemu.
-
- 1875...2499 postów
Wiesz, ja się nie upieram przy płaceniu, na prawdęTomasz Gumny pisze:Skoro admin nie podjął tematu, to przypuszczam, że chce zachować całkowitą niezależność. No bo jak dać ostrzeżenie lub zbanować któregoś ze "sponsorów"?

Ile ostrzeżeń i banów było na tym forum? Zarejestrowałem się 22 listopada 2006 ( w tym roku będzie 5 lat - zapraszam na imprezę

Udzielam się też na pewnym dość sporym forum, na którym ludzie opłacają składki, a dyskusje o wyższości Hondy nad Yamahą i odwrotnie są dużo bardziej zażarte niż u nas. Pomimo tego, jak trzeba dać ostrzeżenie to takowe się pojawia bez żadnych ceregieli.
--
--
Pozdrawiam, Kacper
--
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- 1875...2499 postów
A moze tak wprowadzic 'obowiazkowa' skladke
Wyeliminowalibysmy kilku 'hollywood'ow' i innych trolli na wstepie 

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- 1875...2499 postów
Przyjęcie takiej darowizny, przy obowiązujących tutaj przepisach podatkowych (bo prawem trudno je nazwać), to proszenie się o kłopoty.
Tomek