Vaultowo-Zoltanowe

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
Vault_Dweller
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Re: Ty się, kurna, śmiejesz...

Post autor: Vault_Dweller »

Sorki za mały off-topic, ale czasami trzeba...
IdeL pisze:Ano, czasy konsumpcyjno-korporacyjne :cry: :cry: Chcielim kapitalizma (nie jestem komunista, socjalista ani w jakimkolwiek kolorze zorientowanym) z pelnymi konsekwencjami to mamy - full konsumcjonizm i w wiekszosci przypadkow homo nomo sapiens lby w charakterze wieszakow na czapki maja - tez ubolewam. Debile jacys wokol mnie zyja i to w wiekszosci - jak cos w robocie powiem to patrza jak na idiote :twisted: Ja cos o uczciwosci, o tym, ze samochod nie jest najwazniejsza rzecza na swiecie itd - a wszyscy geby otwieraja. Zreszta i tak sie czuje jak indywiduum bo najmlodszy z moich pojazdow ma 35 lat - przy rozdzielaniu miejsc na parkingu firmowym piec lat temu, pomineli mnie (zrobilem awanture bo gebe mam nie wyparzona). Takie czasy i tyle, trzeba miec nas...ne we lbie, lumpy NIKE, lykac COLE, lazic do fastfoododajni (nawet moja cora ma takie inklinacje mimo swoich szesciu lat). Dobrze, ze chociaz na tym forum normalni ludzie sa 8)

Pozdro
Antyglobalistą jesteś? Bratnia dusza :) Może się powinieneś zainteresować punk rockiem? Nie poddawaj się... czym więcej Ludzi, którzy nie stali się bydłem pędzącym w jedną stronę na oślep, tym lepiej!
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Awatar użytkownika
ZoltAn
1250...1874 posty
1250...1874 posty

[ BaardzOT - cd.] "Skumbrie w tomacie...

Post autor: ZoltAn »

... skumbrie w tomacie... chcieliście wolności i demokracji - no to ją macie" :>

Ale to też swoiste: "układ i urzadzenie" :>

Jesteś tak wolny, że aż rzygać się chce: chcesz głodować lub zachlać się na śmierć - możesz do skutku, chcesz "poleżeć bykiem" - skolko ugodno, chcesz zdechnąć pod płotem - fiat voluntas tua!

Ten pomagdalenkowski bękart ustrojowy zagwarantuje to każdemu: zamykając kolejną fabrykę, likwidując pomoc najuboższym, podnosząc podatki i wprowadzając kryptopodatki, zadłużając szpitale, uczelnie i rujnując dokoła wszystko co się da!

Chciałeś demokracji?

No to masz ją: dziwka N-ska z Gdańska obrazi Twoje odczucia zawieszając chuja na krucyfiksie, wypasiony jak bąk na końskim zadzie kolejny"grosse-expert" od historii zrobi z Twoich dziadków czy rodziców morderców "po sąsiedzku", śmierdziele i homoprukwy z eskimo-komuny zajmą się zawartością brzucha twojej żony - najbardziej troszcząc się nie o to czym go napełnić - a tym co z niego wyskrobać!

Banderowiec w swojej "mniejszościowej" szmacie - wydawanej z Twoich podatków - plunie Ci w oczy: "Lachy za San!", powiatowy biurfons - potomek esesmana albo folksdojcza - z Opolszczyzny zrzuci Orła Białego ze ściany urzędu państwowego zaś spuchły od wódy i wiagry stary szmajgiełes z "dziennika cotygodniowego" napisze "sk***a Polska" albo skolażuje rozkraczoną dziwkę z Orłem Białym, dyspozycyjny "uczyciel"
wleje do dzieciecej głowy, że" to nie nas - a my, wespół z hitlerowcami w polskich obozach koncentracyjnych oczyszczaliśmy Europę"...

A Ty - gdy tylko nieśmiało zaprotestujesz - dowiesz się kim jesteś: zakołtunionym, kościółkowym, zaślepionym nacjonalizmem i ksenofobią parszywym "polactwem", które wypiło z "cyca swojej słowiańskiej j-j maci" wszystko - oprócz mleka :>

Za to w kolejnych wyborach znowu niejeden "da głos" na kolejnego olina, bolka, bermana, sztolcmana czy szechtera! " A potem będzie płakać-piździakać...

Skumbrie w tomacie..."

Czyli?

"Mata durni Laszkowie to czego chcieliśta".

Nieco rozciągnął się ten "offtopic, ale czasami wątroba wyjatkowo ostro zaboli a zebrana żółć musi znaleźć ujście...

ZoltAn
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
Marcus
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: Marcus »

Dla ścisłości - na Opolszczyźnie nie ma i nie było "folks-dojczów" tam byli 100% dojcze bo te akurat tereny Polska "dostała" w wyniku "Jałty" w zamian za kresy...

ps. nie usprawiedliwiam i w rzadnym razie nie popieram jakiegos post-NRD'owskiego wypierdka ala Erica Sch.
pozdrawiam
Marcus
Awatar użytkownika
Jimi Hendrix
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: Jimi Hendrix »

Ciągle tylko INTEGRACJA! A na ulicach roi się od pijaków, ćpunów i co? DO ROBOTY! Niech otworzą fabrykę lamp, itp. W Chinach żadna siła robocza się nie marnuje. A u nas? Hoho...