Schaberplatz 05.02
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Schaberplatz 05.02
Oj troszke się działo.Było mnóóóóóóóóóstwo lamp. Kupiłem ładną amerykańską 6L6G(Sylvania), niemiecką 6L6, EL60(Philips), EL33(Siemens), 5Z4G(Brimar), EZ12, EF9. Były różne stabilivolty(takie małe bocznostykowe), stabilistory, lampy wojskowe(dużo LD1, były też różne amerykańskie), rosyjskie lampy bateryjne(2K2M itp), mnóstwo "jedenastek" (ECH11,EF12 itp) no i całe kartony nowalowych, NOSów w pudełkach. Zaskoczyła mnie E84L produkcji Telam - nie wiedziałem, że takie coś robili. Z nowalowych było trochę lamp amerykańskich, głównie pentod no i oczywiście mnóstwo europejskich serii E, U i P. Było tego naprawde dużo, ale było tak niemiłosiernie zimno, że nie sposób było wszystkiego dokładnie obejrzeć. Poza tym było mnóstwo nadzianych "sępów". Brali co popadnie, hurtem, po kilkadziesiąt sztuk.
Ostatnio zmieniony sob, 12 lutego 2005, 12:08 przez OTLamp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- 2500...3124 posty
Byłem, widziałem, się obłowiłem...
Kupiłem przekaźnik R15 3PDT 6V= do BISa 105 za którego się obecnie postanowiłem wziąć
, 4 zaciski laboratoryjne do "swojego bydlęcia" na wyjścia, podstawki nowal do druku i na chassis, nakrętki do wyłączników tablicy rozdzielczej stref radiowęzła (kiedyś Wam towarzysze całą szafę pokażę
), gniazda zasilania i złącze 8stykowe nożowe do komba gitarowego na dwóch 6П6C.
Kupiłem przekaźnik R15 3PDT 6V= do BISa 105 za którego się obecnie postanowiłem wziąć

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!