Funkcja "Aktywne wątki"
Moderator: gsmok
-
- 100...124 posty
Funkcja "Aktywne wątki"
Na stronie głównej nie działa opcja / funkcja "Aktywne wątki" search.php?search_id=active_topics . Natomiast znajdująca się obok funkcja "Wątki bez odpowiedzi" pozostała aktywna. Czy ta opcja "Akt..." została wyłączona czy też to jakiś inny problem ?
-
- 375...499 postów
Re: Funkcja "Aktywne wątki"
Ja też zwykłem używać tej opcji, liczę na rychłą "naprawę".andrzej_iw pisze:Na stronie głównej nie działa opcja / funkcja "Aktywne wątki" search.php?search_id=active_topics . Natomiast znajdująca się obok funkcja "Wątki bez odpowiedzi" pozostała aktywna. Czy ta opcja "Akt..." została wyłączona czy też to jakiś inny problem ?
NOBODY expects the Spanish Inquisition!
https://www.flickr.com/photos/qdlaczian/
https://www.flickr.com/photos/qdlaczian/
-
- administrator
Opcja została włączona.
-
- 100...124 posty
... ale wciąż nie działa.
-
- administrator
Tak, zauważyłem. Chyba coś jest nie w porządku z oprogramowaniem, bo ten problem jest sygnalizowany na Forum phpBB. Na razie nie ma rozwiązania - niektórzy usuwają fragnmenty kodu ryzykując, że forum się posypie. Ja poczekam na oficjalną łatkę.
-
- administrator
Cóz mogę odpowiedzieć
Kilkanaście dni temu wymieniłem oprogramowanie Forum na najnowszą wersję ze wszystkimi dostępnymi poprawkami. Pozostaje czekać na kolejną wersję, lub grzebać w kodzie phpBB, który jest powszechnie dostępny. Może ktoś znajdzie "buga".
Wyszukiwarka jest oczywiście ograniczona do postów od momentu "'awarii" bazy sprzed kliku miesięcy. Od tamtego czasu zawartość jest jednak katalogowana, więc aktywne wątki powinny teoretycznie działać.

Kilkanaście dni temu wymieniłem oprogramowanie Forum na najnowszą wersję ze wszystkimi dostępnymi poprawkami. Pozostaje czekać na kolejną wersję, lub grzebać w kodzie phpBB, który jest powszechnie dostępny. Może ktoś znajdzie "buga".
Wyszukiwarka jest oczywiście ograniczona do postów od momentu "'awarii" bazy sprzed kliku miesięcy. Od tamtego czasu zawartość jest jednak katalogowana, więc aktywne wątki powinny teoretycznie działać.