Zbliżają się Święta 2009
Z tej okazji życzę wszystkim Użytkownikom Forum Wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego.
Mam nadzieję, że nowi Użytkownicy zadomowią się na Forum, a "starzy" bedą w nim uczestniczyli przez wiele kolejnych lat dbając, aby lampowe bańki nigdy nie zniknęły z naszej świadomości.
Poza tradycyjnymi Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim kolegom samej próżni w bańkach i zerowych zniekształceń rzeczywistości.
Kazimierz
I ja się dołączam z życzeniami, aby w te Święta Bożego Narodzenia melodie kolęd płynęły pięknie wzmacniane przez niezastąpione lampy, współtworząc wspaniałą atmosferę a na przyszły rok dla wszystkich forumowiczów życzenia mnóstwa ciekawych znalezisk ocalonych od zapomnienia i mnóstwa ciekawych eksperymentów !!!!
Working class can kiss my arse, I got a foreman job at last!
Wszystkiego dobrego, ciepłego brzmienia, czystego "clean-a", ostrego "gaina", mocnej stopy. Dajcie się ponieść magii świąt.
Ciekaw jestem czy u któregoś z nas na czubku choinki zaświeci np. EL34 lub inna magiczna "gwiazda".
Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z Wigilią tuz po zmroku i w radosnym Nowym Roku.
Wesołych i spokojnych świąt, a w nadchodzącym roku dużo zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, szczęścia, miłości i pomyślności, a także duuuuużo słońca i uśmiechu, wczasów na Karaibach, szóstki w totolotka, Elektrita na półce, trzech kartonów nie używanych EL34 za friko, spełnienia marzeń i osiągnięcia celów no i oczywiście jeszcze raz pieniędzy
"Sukces polega na przechodzeniu od porażki do porażki bez utraty entuzjazmu." (Winston Churchill)
Życzę Wam wszystkiego dobrego, zdrowia, spokoju i rodzinnej atmosfery. Na pozostałe przyjemności należy zapracować więc Abyście nie za długo w pracy przebywali żeby ważniejsze sprawy Was nie ominęły.
Ciepełka z Lampek wpływającego wprost do serca przez uszy, a nie poprzez wyprowadzenia anod i pośrednictwo paluszków
A tak poważniej...
Spokoju i zdrowia, aby cieszyć się każdym dobrym doznaniem.
Dla was szanowni koledzy i waszych szanownych domowników.
Bardzo ciepło i serdecznie pozdrawiam.
Roman Sznajder.