Szukam OTV Antares 23-3

Lampowe odbiorniki telewizyjne i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
walllker
625...1249 postów
625...1249 postów

Szukam OTV Antares 23-3

Post autor: walllker »

Witam, wiem że to nie jest miejsce na ten temat i z góry przepraszam, ten sam wątek zamieściłem również w ogłoszeniach, ale staram się dotrzeć do jak największej grupy osób z forum i nie tylko, już kiedyś poruszałem podobny temat na forum, i odezwał się jeden z kolegów, niestety, mój wyjazd do Częstochowy nie wypalił i tranzakcja nie doszła do skutku, otóż poszukuję czarnobiałego niezbyt starego telewizorka do mojej kolekcji, był to odbiornik lampowo-tranzystorowy, najbardziej chciałbym dostać Antraresa 23-3, nie pogardziłbym także jakąś Librą , lub Saturnem, szukam tego typu odbiornika już od dawna, może być niesprawny, do renowacji, byle płyta z elektroniką nie byłą potrzaskana i nie był zbity kineskop. Prosiłbym żeby odezwał się ktoś kto mieszka w okolicach Jarocina woj Wielkopolskie, lub w odelgłości do 100km, jeżeli miałby ktoś któryś z tych telewizorów i chciałby go sprzedać za niezbyt wygórowaną kwote, to proszę pisać najlepiej na forum bo PW rzadko sprawdzam, może ktoś ma gdzieś na strychu zakopany taki TV i niszczeje, może być bez lamp, jeden z kolegów się odezwał ale odległość jest dla mnie problemem, może odezwie się ktoś z okolic, jestem zainteresowany także ofertami z Poznania, Gniezna, Wrześni, Pleszew, Kalisza, Ostrowa Wlkp, Krotoszyna, Milicza, Sieradza i okolicznymi wioskami, jest to tak jak pisałem zasięg około 100km w ostateczności zaryzykował bym wysyłkę jeżeli odległość była by większa, o ile wysyłka nie wyniesie zbyt dużo, ale to rozwiązanie to według mnie ostateczność, jeżeli ktoś by miał taki TV a nie interesują go PLN, może coś znajdę na wymianę, ale to już temat do dogadania.
Pozdrawiam wszystkich