Z tego co mi wiadomo, to do Archiwum giełdy miały trafiaą tylko tematy, w któych rozwinęła się jakaś ciekawa i pouczająca dyskusja, a z tego co widzę leci tam wszystko do dostało status nieaktualne np:
Z tego co mi wiadomo, to do Archiwum giełdy miały trafiaą tylko tematy, w któych rozwinęła się jakaś ciekawa i pouczająca dyskusja, a z tego co widzę leci tam wszystko do dostało status nieaktualne np:
Jakiś czas temu Tszczesn pracował nad oczyszczeniem działu sprzedam/oddam giełdy, niedługo archiwum też trzeba będzie sprzątać.
No więc zostałem zjechany (delikatnie) za radykalne czyszczenie ogłoszeń, więc wszystko nieaktualne wrzucam do Archiwum. W każdej chwili jak Admin będzie miał na to ochotę można ten dział jednym prostym ruchem opróżnić.
Ale ja wcale nie mam nic przeciwko czyszczeniu ogłoszeń, wprost przeciwnie sam przecież zgłaszam nieaktualne posty.
Chodzi mi tylko o to, by nie wszystko lądowało w Archiwum...
Bobekmaster pisze:Swego czasu proponowałem właśnie takie radykalne sprzątanie.
Admin jest za wrzucaniem wszystkiego do archiwum, więc tak musi być..
Musi być, musi być... Nic nie musi być! Nie tylko ty wpadłeś na ten wspaniały pomysł przenoszenia tematów ale Mateusz ma rację. Jak mam jakiś nieaktualny temat klikam wykrzyknik i piszę przy tym do admina (wyskakuje pole dlaczego się go zgłasza) żeby go wywalił. Nie ma też sensu pisać jak Ty, że temat nieaktualny, klikaj na wykrzyknik bo później wchodzę w taki temat z nadzieją że coś kupię czy oddam a tam tekst "nieaktualne". Wykrzyknik, który wygląda tak: należy używać.
Matizz pisze:Ale ja wcale nie mam nic przeciwko czyszczeniu ogłoszeń, wprost przeciwnie sam przecież zgłaszam nieaktualne posty.
Chodzi mi tylko o to, by nie wszystko lądowało w Archiwum...
Pozdrawiam
Maatizz
Litości
Przecież nikt nie każe Ci zaglądać do Archiwum.
BTW
Jeśli istnienie Archiwum jest dla kogoś dolegliwe to na życzenie mogę dla Użytkowników, których drażni ten dział ustawić indywidualne opcje profilu w taki sposób, że będzie ono dla nich niedostępne i zawarte tam posty przestaną formalnie istnieć.