Naprawdę nieźle to wygląda.
Przeglądając te zdjęcia zastanawiałem się nad kilkoma sprawami:
- czy w Warszawie jeśli bym sobie zaprojektował taką obudowę mógłbym ją wykonać i ile by to kosztowało?
- jaki metal został użyty do jej wykonania?
- czym została pokryta obudowa po frezowaniu?
Jak szukasz tomix frezowania w stolicy, to złóż wizyte lub zadzwoń do firmy o nazwie "Inwesta". Mieszczą sie oni w starych zakładach Ursus, zajmują sie paleniem metali laserem przemysłowym, działają tam dość dawno, oferta tania. Pośrednio zajmują sie ponoć frezowaniem i spawaniem metali wszelakiej maści. Ostatnio byłem u nich we wrześniu i nie zmienilo sie nic, nawet oferte poszerzyli o pare przydatnych rzeczy, jak gięcie i toczenie. Jednyne co im potrzeba to rysunek w Autocadzie i 7 dni roboczych czasu na realizacje zamowienia.
Postaram sie podać na nich namiary jak tylko znajde jakieś ichne dane.
kk84 pisze:Ostatnio byłem u nich we wrześniu i nie zmienilo sie nic, nawet oferte poszerzyli o pare przydatnych rzeczy, jak gięcie i toczenie.
Zlecałeś im wykonanie czegoś?
kk84 pisze:Postaram sie podać na nich namiary jak tylko znajde jakieś ichne dane.
Szukałem w Internecie i nie znalazłem nic o tej firmie.
Będe wdzięczny za jakieś informacje o tej firmie i o jej ofercie.
Mieszkam niedaleko więc może się tam pojawie.
Tomix, tak, zlecałem im wypalanie laserem form w blasze, ale byłem tylko w roli posłańca dokumentacji, ale na hale wszedłem i widziałem co ten laser potrafi .............. stal 50mm ciął jak nóż masło.....poprostu potęga.