Czołem.
Gdy zaloguje się na Forum i używam tylko linków by sie po ni poruszać jest OK. Gdy otworzę link środkowym klawiszem, albo użyję "back" (do czego jestem mocno przyzwyczajony), okazuje się, że jestem wylogowany...
Macie podobne efekty?
Przeglądarka: Firefox 3.5.2
System:
[jasiu@rjb-laptop ~]$ uname -a
Linux rjb-laptop 2.6.29.6-217.2.3.fc11.x86_64 #1 SMP Wed Jul 29 16:02:42 EDT 2009 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Pozdrawiam,
Jasiu
Zalogowany, ale wylogowany
Moderator: gsmok
-
- 6250...9374 posty
Re: Zalogowany, ale wylogowany
Mam podobnie ale nie często. Oglądam tematy,kilka naście pod rząd, chcę na jakiś odpisać, piszę normalnie ale jak klikam "wyślij" to wyskakuje okno logowania i kupa... Pisanie od nowa.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
Potwierdzam zjawisko, ale o dziwo tylko na jednym z komputerów, więc pewnie to znowu sprawka ciasteczek.
Mi wtedy działa:marcin_oizo pisze:Mam podobnie ale nie często. Oglądam tematy,kilka naście pod rząd, chcę na jakiś odpisać, piszę normalnie ale jak klikam "wyślij" to wyskakuje okno logowania i kupa... Pisanie od nowa.
1) wlogować się
2) back
3) back
... i trafiam na wypełnioną formatkę, którą chciałem wysłac.
4) wysyłam - jest OK bez ponownego pisania
Jasiu
-
- moderator
Punkt 3 nie działa w IE.Jasiu pisze:Mi wtedy działa:marcin_oizo pisze:Mam podobnie ale nie często. Oglądam tematy,kilka naście pod rząd, chcę na jakiś odpisać, piszę normalnie ale jak klikam "wyślij" to wyskakuje okno logowania i kupa... Pisanie od nowa.
1) wlogować się
2) back
3) back
A ja nie mam żadnych problemów (Seamonkey na Ubuntu)
-
- 6250...9374 posty
Sprytnie, spróbuję następnym razem, przynajmniej nie trzeba pisać od nowa tego samego co już za drugim razem nie wyjdzie tak samoJasiu pisze:Mi wtedy działa:marcin_oizo pisze:Mam podobnie ale nie często. Oglądam tematy,kilka naście pod rząd, chcę na jakiś odpisać, piszę normalnie ale jak klikam "wyślij" to wyskakuje okno logowania i kupa... Pisanie od nowa.
1) wlogować się
2) back
3) back
Jasiu

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 1875...2499 postów
Ja z zasady przed wysłaniem dłuższej wiadomości naciskam Ctrl-A i Ctrl-C.marcin_oizo pisze:Sprytnie, spróbuję następnym razem, przynajmniej nie trzeba pisać od nowa tego samego co już za drugim razem nie wyjdzie tak samoJasiu pisze:[...]4) wysyłam - jest OK bez ponownego pisania
Tomek