Philips 4-39U
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- tetroda
- 625...1249 postów
Philips 4-39U
Co to za radyjko?
EDIT
Poprawiłem obrazki.
EDIT
Poprawiłem obrazki.
Ostatnio zmieniony śr, 25 listopada 2009, 09:47 przez tetroda, łącznie zmieniany 2 razy.
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
e-mail piotrostrowski81@wp.pl + PW
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- tetroda
- 625...1249 postów
Re: Co to za radio?
Radio stało w restauracji, na półce przy suficie, więc nie miałem możliwości oględzin chassis.
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Co to za radio?
Jak u nas to zapewne 4-39A lub 4-39U. Dość popularny odbiornika choć jak widzę w nędznym stanie.tetroda pisze:Radio stało w restauracji, na półce przy suficie, więc nie miałem możliwości oględzin chassis.
- tetroda
- 625...1249 postów
Philips 4-39U
Wczoraj tam byłem i oglądałem chassis, radyjko to Philips 4-39U, stan nie aż taki zły - właściwie kompletny, tylko brak głośnika i skali (nawet tylna ścianka się zachowała). Chassis nie skorodowane. Ile to radio jest warte?
Ostatnio zmieniony wt, 16 lutego 2010, 08:43 przez tetroda, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Philips 4-39U
4-39A na Allegro widziałem za sumy typu 300zł, wersje U radyj na ogół są w tej samej cenie, albo lekko tańsze. Bkat skali to dość poważna wada, bo bardzo na widoku.tetroda pisze:Wczoraj tam byłem i oglądałem chassis, radyjko to Philips 4-39U, stan nie aż taki zły - właściwie kompletny, tylko brak głośnika i skali (nawet tylna ścianka się zachowała). Chassis nie skorodowane. Ile to radio jest warte? Ma bardzo niski numer - 1088
- tetroda
- 625...1249 postów
Odkopuję temat, bo właśnie udało mi się je kupić. Jeśli ktoś może / ma mam prośbę o zeskanowanie skali. Prosiłbym również o zdjęcia wnętrza.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Na razie znalazłem tylko taką fotkę skali jak załączam. Mam skany ze swoich, ale nie mogę ich odkopać. Żeby było zabawniej należało by sprawdzić jaka skala powinna znajdować się w Twoim egzemplarzu. Ja stwierdziłem naocznie dwie wersje. Jedna bez stacji Baranowicze, a druga z Baranowiczami. Tylko nie wiem po czym poznać, może po numerze seryjnym? Jak znajdę skany to dołączę.
Witam
Taki skanik mam - może pomoże?
Nie zrobię lepszego bo musiałbym zdemontować swoją skalę - ten mam w zasobach, bo kiedyś kupowałem skalę na aukcji.
Pozdrawiam
Taki skanik mam - może pomoże?
Nie zrobię lepszego bo musiałbym zdemontować swoją skalę - ten mam w zasobach, bo kiedyś kupowałem skalę na aukcji.
Pozdrawiam
- tetroda
- 625...1249 postów
O, dziękuję bardzo
Moje radyjko ma numer 1088.

Pozdrawiam!
Pozdrawiam!