Co jest w mordę...
Moderator: gsmok
-
- 9375...12499 postów
Co jest w mordę...
W robocie muszę dzisiaj korzystać z kumpla komputera i mam problem z forum. Co jakiś czas w trakcie przegladania zostaje wylogowywany, a zalogowyje mnie ponownie po kilkakritnym podaniu hasła. Mimo zalogowania nie mogę usunąć zbednych postów ze skrzynki. Mimo, że niby je usuwa, ale nadal są widoczne. Ktoś wie co się dzieje?
-
- administrator
Re: Co jest w mordę...
U mnie na komputerze nic niepokojącego się nie dzieje.
-
- 9375...12499 postów
Po ponownym odpaleniu forum jest lepiej bo mnie nie wylogowywuje, ale nadal nie mogę korzystać własciwie ze skrzynki. Brak mozliwości usuwania zbędnych postów.
-
- 9375...12499 postów
Jednak znów jestem nagminnie wylogowywany...
-
- 1875...2499 postów
U mnie nic złego się nie dzieje. Źródła problemów szukaj - jak w elektronice - tam gdzie ostatnio coś zmieniałeś.painlust pisze:Jednak znów jestem nagminnie wylogowywany...

Tomek
U mnie jest podobnie, zaznaczam wiadomości do usunięcia, usuwam i nic, działa dopiero za którymś razem. Specjalnie nie jest to uciążliwe, może ma jakiś związek z aktualizacją FF.
-
- 9375...12499 postów
No ale dlaczego mimo zalogowania i dostępu do skrzynki nie mogę usunąć zbędnych wiadomości. Jest komunikat czy chcę usunąć wiadomość, naciskam tak, ten pisze, że usuwa wiadomość poczym wyświetla wiadomość niby usuniętą... do tej pory tak nie było. Może to tylko z tego kompa są takie problemy. Po 15-stej przesiądę się na swojego kompa i sprawdzę. Narazie ze względu na zapchaną skrzynkę nie jestem w stanie odebrać jakiejkolwiek innej widomości.
-
- 9375...12499 postów
A za którym? Bo mi za 10-tym znudziło się usuwać wiadomość... to jest jak zabijanie narysowanej muchy...traxman pisze:U mnie jest podobnie, zaznaczam wiadomości do usunięcia, usuwam i nic, działa dopiero za którymś razem. Specjalnie nie jest to uciążliwe, może ma jakiś związek z aktualizacją FF.
-
- 9375...12499 postów
To u mnie nie działa nawet przy 10-tym. Czy Admin ma wgląd w skrzynki forumowiczów?
-
- 9375...12499 postów
Przesiadłem się na swojego kompa i wszystko działa jak należy...
-
- 125...249 postów
Potwierdzam podobne kłopoty z logowaniem.
U mnie i u rodziców jest IE- zawsze najnowszy, więc od 6 do 8 doświadczenie się powtarza.
U siebie mam autologowanie, u rodziców nie. Gdy korzystam z forum u nich, to po zalogowaniu, wyskakuje główna strona, bez zalogowania- ale to też nie zawsze, czasem loguje się normalnie, czasem za którymś razem, a czasem wylogowuje po wyjściu z tematu na stronę główną. Może to wina pamięci podręcznej przeglądarek, albo jakiegoś proxy w osiedlówce?
U mnie i u rodziców jest IE- zawsze najnowszy, więc od 6 do 8 doświadczenie się powtarza.
U siebie mam autologowanie, u rodziców nie. Gdy korzystam z forum u nich, to po zalogowaniu, wyskakuje główna strona, bez zalogowania- ale to też nie zawsze, czasem loguje się normalnie, czasem za którymś razem, a czasem wylogowuje po wyjściu z tematu na stronę główną. Może to wina pamięci podręcznej przeglądarek, albo jakiegoś proxy w osiedlówce?
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
- 6250...9374 posty
Wina napewno nie leży po stronie forum i serwera jeno po stronie "naszej" czyli odbiorców. Pewno jakiś wirus siedzi i miesza, nawet nie wiecie o tym, IE nie używam bo to lipa straszna.
Wystarczy coś raz źle kliknąć przy instalacji jakiegoś programu i już cały komputer wariuje. Radzę "przeorać" komputer dobrym programem antywirusowym albo ComboFixem to powywala wam błędy w rejestrze i szlus.
Wystarczy coś raz źle kliknąć przy instalacji jakiegoś programu i już cały komputer wariuje. Radzę "przeorać" komputer dobrym programem antywirusowym albo ComboFixem to powywala wam błędy w rejestrze i szlus.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 500...624 posty
A ja się spodziewam, że przyczyną problemów jest kiepsko działający serwer cache stojący między tobą a internetem.