Witam
Dotarły do mnie słuchy, że było 2-tomowe wydanie tej ksiażki. Posiadam wydanie 1, 2, 3 i 5 i są 1-tomowe.
Czy ma ktoś jakieś informacje na temat 2-tomowej wersji tej interesującej książki?
2-tomowe "Nowoczesne zabawki" Wojciechowskiego
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 3125...6249 postów
2-tomowe "Nowoczesne zabawki" Wojciechowskiego
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- moderator
Może "Elektronika dla wszystkich" tegoż samego autora?Jasiu pisze: Czwarte również. Natomiast trzecie ma podtytuł "część druga", ale nie mam pojęcia co miało by być częścią pierwszą![]()
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
-
- 3125...6249 postów
Witam
Wydaje mi się, że to co napisał Jasiu, a co dotyczy wydania 3 wyjaśnia zamieszanie w tej kwestii. Też zwróciłem na to uwagę. Gdyby istniał w 3 wydaniu jeszcze jeden tom to co miałby zawierać? Trzeci tom zawiera to co drugi (z modyfikacjami) a czwarty to co trzeci (z modyfikacjami). Gdyby był jeszcze jeden tom w wydaniu 3 to gdzie znikałyby zawarte w nim opisy w dalszych wydaniach, które są jednotomowe?
Może rzeczywiście prawdziwą jest sugestia Kolegi JDubowskiego, że być może Wydawcy chodziło tu o książkę "Elektronikę dla wszystkich".
Ponieważ nie ma jednak 100% pewności prosiłbym każdego, kto natrafi na ten tajemniczy brakujący tom o poinformowanie o tym na Forum.
Wydaje mi się, że to co napisał Jasiu, a co dotyczy wydania 3 wyjaśnia zamieszanie w tej kwestii. Też zwróciłem na to uwagę. Gdyby istniał w 3 wydaniu jeszcze jeden tom to co miałby zawierać? Trzeci tom zawiera to co drugi (z modyfikacjami) a czwarty to co trzeci (z modyfikacjami). Gdyby był jeszcze jeden tom w wydaniu 3 to gdzie znikałyby zawarte w nim opisy w dalszych wydaniach, które są jednotomowe?
Może rzeczywiście prawdziwą jest sugestia Kolegi JDubowskiego, że być może Wydawcy chodziło tu o książkę "Elektronikę dla wszystkich".
Ponieważ nie ma jednak 100% pewności prosiłbym każdego, kto natrafi na ten tajemniczy brakujący tom o poinformowanie o tym na Forum.
Pozdrawiam
-
- 125...249 postów