Jak odzyskać konto?

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

magda
10...14 postów
10...14 postów

Jak odzyskać konto?

Post autor: magda »

Dawno, dawno temu miałam na forum konto pod tytułem mdc. Niestety teraz przy logowaniu dostaję komunikat:
Konwersja Twojego hasła w czasie konwersji skryptu do tworzenia for dyskusyjnych nie była możliwa. Poproś o nowe hasło.
Już dosyć dawno pisałam w tej sprawie do Admina, chcąc odpowiedzieć w jednym z tematów na forum. Jednak nie znam adresu e-mail, którego użyłam przy rejestracji na forum, a tym bardziej hasła do tego konta - miałam ich dawniej sporo... - a Admin wymaga uwierzytelnienia poprzez adres e-mail. Proszę o jakąkolwiek pomoc.
Alek

Re: Jak odzyskać konto?

Post autor: Alek »

Jeśli Admin tu nie jest w stanie pomóc, to już inni wszyscy święci też nic nie wskórają :( .
Trzeba chyba będzie zacząć pisać nowe posty pod nowym kontem :idea: .
admin
administrator

Post autor: admin »

Problem polega na tym, że konto e-mail jest jedynym elementem weryfikującym, że o zmiany parametrów konta prosi właściciel tego konta. Z uwagi na procedury bezpieczeństwa nie mogę zmieniać danych konta na podstawie maila nie powiązanego z kontem. Przykro mi ale to nie jest możliwe :( .
magda
10...14 postów
10...14 postów

Post autor: magda »

A czy można prosić o podanie adresu e-mail tamtego konta na PM? Być może znając adres, uda mi się zalogować do tego konta i wysłać z niego wiadomość - w końcu swoje hasła raczej pamiętam :)