B7S4
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 125...249 postów
Re: B7S4
Opis lampy 8ŁO4I jest w poradniku Łarionowa - "Elektrovakumnyje pribory..."(1985). Link do ściągnięcia tej pozycji jest na forum. Jedyny mankament - plik w djvu.
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]
-
- 125...249 postów
Nie każdy "kocha " to rozszerzenie chociaż mnie ono nie przeszkadza. W kontaktach z kolegami spotykam się z opinią jaką zaprezentowałem wyżej. Tak z ciekawości - można wejść na "światowy" upload/download sharefx i porównać jaki procent całości stanowią pliki z rozszerzeniem djvu, ja szacuję na nie więcej niż 10%. To chyba o czymś świadczy.
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]
-
- 125...249 postów
Nie wiem czy to jest "młody" program, ja po raz pierwszy zetknąłem się z tymi plikami na początku 2002 roku na rosyjskich stronkach. Zresztą - przeważająca większość plików w djvu pochodzi ze strefy rosyjskiej. W przypadku archiwizacji wydawnictw czy innych materiałów główną zaletą jest mała objętość uzyskiwanych plików ale jakie to ma teraz znaczenie, kiedy z miesiąca na miesiąc rośnie w zawrotnym tempie pojemność twardych dysków, sięgających już rzędu TB ale to już inny temat. Pora powrócić do B7S4.
-
- 500...624 posty
8ŁO4I:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Простите пехоте, что так неразумна бывает она.
Всегда мы уходим, когда над Землею бушует весна.
И шагом неверным, по лестничке шаткой, спасения нет.
Лишь белые вербы, как белые сестры глядят тебе вслед."
Всегда мы уходим, когда над Землею бушует весна.
И шагом неверным, по лестничке шаткой, спасения нет.
Лишь белые вербы, как белые сестры глядят тебе вслед."
-
- 2500...3124 posty
Nasze dane w zdaje się w pewnym sensie się uzupełniaja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/