Wolumen 19.09.2004

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Alek

Wolumen 19.09.2004

Post autor: Alek »

Musiałem dziś pojechać po kondensatory elektrolityczne i szczęśliwie udało mi się je nabyć. Ruch raczej słaby-możliwe, że byłem zbyt późno. Widziałem podstawki pod 6C33C, ale życzono sobie za nie 15 zł. W innym miejscu był po dychu, ale używane. Poza tym raczej nic ciekawego nie było.
Awatar użytkownika
tomix
100...124 posty
100...124 posty

Post autor: tomix »

Ja też odwiedziłem w niedzielny poranek wolumen. Szukałem kolesia za wschodniej granicy jadnak nigdzie nie mogłem go namierzyć - czy pojawia się on jeszcze na wolumenie?

I moje drugie pytanie dotyczy stanowiska militarnego o którym wspominasz w starszych postach - w którym miejscu się ono znajduje?

--------------
tomix
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: gsmok »

Witam
"Człowiek ze wschodu" bywa na Wolumenie i był w niedzielę. Rzecz w tym, że teraz przy lampach na stałe stoi jakaś Pani a on na stoisku przebywa sporadycznie.
Zresztą trudno nazwać to stoiskiem bo torby z lampami leżą pomiędzy samochodami innych sprzedających, którzy mają prawdziwe "stoiska".
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Alek

Post autor: Alek »

Stanowiska militarne są teoretycznie dwa. Jedno za administracją-tam gdzie sprzedają sprzęt grający. Tam zgalądałem jeden jedyny raz. Drugie stanowisko, to które ja odwiedzam znajduje się w drugiej alejce w prawo jak się wchodzi główną bramą od Kasprowicza. Ostatnio chyba jednak to stanowisko było nieczynne względnie ja byłem zbyt późno.