Jestem w trakcie projektowania wzmacniacza PP na 2 EL84 do pogrywania w domu i nie tylko. Postanowiłem ze wzmacniacz ma być oparty na czystym fendera i przesterze marshalla jcm800 (czyli w zasadzie już taki standardzik). Jednak chciałbym umieścić wszystko na płytkach pcb-pająk mnie jakoś nie przekonuje, lubię mieć wszystko zrobione estetycznie i przejrzyście zrobione. Jednak zauważyłem że płytki do takiego projektu występują b.rzadko (ja nie mogłem znaleźć) to postanowiłem je sobie sam zaprojektować (a w zasadzie to można powiedzieć że niektóre patenty bezczelnie skopiowałem z innych płytek do wzmacniaczy np końcówka i zasilacz, skopiowane z jednego projektu Pana Janka), jednakże nie jestem w tym super biegły, więc prosiłbym o sprawdzenie moich wypocin, wszystko jest w miarę starannie rozrysowane na kartce i miło by było, jeśli ktoś może pomógłby zaprojektować płytki gotowe do przeniesienia na pcb.
ps.Uprzedzając zadawane pytania, tak, mam jakieś doświadczenie z lampami, chociaż niezbyt wielkie-zmajstrowałem układzik PP EL84 z kanałem czystym, chociaż mam z nim drobne problemy z przydźwiękiem, ale powiedzmy że miała to być konstrukcja próbna. Posiadam trafa odpowiednie i chyba wszystkie częśći (oprócz jeszcze chassis ofc) do takiej konstrukcji.
ps.2 tak wiem, że marshall jedzie środkiem

a oto i moje dzieło: (proszę sie nie śmiać

http://img181.imageshack.us/img181/2093 ... 003vy3.jpg