Witam
Przeniosłem zawartość naszego Forum na "platformę" PHPBB w wersji 3. Mam nadzieję, że nie będzie się to wiązało z dużymi kłopotami. Proszę o obserwację Forum i sygnalizowanie zauważonych nieprawidłowości.
Zauważyłem, ze nie wszystkim podoba się nowa szata graficzna itd. Mam nadzieję, że po pewnym czasie się do niej przyzwyczaimy.
Na swoje usprawiedliwienie chciałbym nadmienić, że nie paliłem się do aktualizacji - jednak brak możliwości edycji profilu w starej wersji przeważył. Niech się tłumacza Ci, którym to bardzo przeszkadzało
Myślę, że problem nie podobającej szaty graficznej można rozwiązać przez dodanie stylu przypominającego stary (mało prawdopodobne, żeby takiego nie było). Wtedy każdy chętny sobie zmieni, a jeśli komuś się podoba aktualny (dla mnie nieco zbyt rewolucyjny ), to zostawi go jak jest.
Proszę Administratora o wykonanie następujących poprawek:
1. Typowym "bugiem" domyślnego tematu prosilver jest brak wyświetlania polskich ikonek "rozpocznij nowy watek" oraz "odpowiedz". Należy wpisać nazwy właściwych plików w panelu sterowania.
2. W "paczce" z forum jest zawarty stary temat "Subsilver2", ale nie jest on domyślnie zainstalowany w profilu. Oczywiście należy wgrać do niego polskie ikonki (przed instalacją).
W razie potrzeby słuzę pomocą, instalowaniem tych for zajmuję się zawodowo w pracy
Alek pisze:Ja zmieniłem sobie styl i pożałowałem. Teraz mam woły . Forum mi się wyświetla jako kilkukroć za duże.
U mnie zarówno pod Operą jak i FF jest wszystko OK, przy rozdzielczości 1280x1024.
Możliwe, że to przeglądarka ześwirowała, usunięcie cookie może pomoże...