Korzystając z faktu likwidacji jednego z wiodących zakładów regeneracji kineskopów nabyłem niżej przedstawione cudo , które może być przydatne. Warunkiem będzie jednak postawienie tlenu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Alek pisze:Korzystając z faktu likwidacji jednego z wiodących zakładów regeneracji kineskopów
No cóż TV tzw z banią sie wyrzuca teraz LCD'ki sa w modzie...
Są jeszcze "plazmy" mają względnie mała trwałość może warto zainwestować w ich regenerację ...
Ryzykowne bowiem nasi regulatorzy dt radia i TV chcą zmusić polskie społeczeństwo za 3 lata do zaprzestania całkowitego emisji analogowej TV oraz zapewne też analogowego radia FM i AM.
Czesc
Dadza, dadza. Sa to trzy kola razem. Ja zrobilem tak: przecialem srodkowe i mialem dwa zewnetrzne osobno. "Wybralem srodek" i nalozylem pierscien zebaty na przygotowana tulejke z mosiadzu i tak powstaly dwa metalowe kola zebate z plastikowym wiencem. Pasek trzeba rozciac na pol, bo jest za szeroki, no i beda wtedy dwa. Potrzebna mi byla miniaturowa szlifierka do otworow, wiec...
4 lozyska z takich kolek pracuja w miniwalcarce do drutow, gdzie walce "robocze" sa z trzpieni z wiertel weglikowych 0.125 cala.
Pozdrowienia
Vic384
Dzięki Teraz wszystko jasne
Alka trzeba by wysłać na jakiś "Wakacyjny Kurs Szpiegostwa Przemysłowego"
Gdzie by go nauczyli fotografować
Pozdrawiam
Nie wiem jak ta zatapierka miałaby być napędzana, i jakiej mocy mają być silniki, ale mam jakieś na 12 i 24v z przekładniami zębatymi. były montowane w dużych kserach i moc pewnie też jakąś tam mają.
Jak coś mogę wkleić fotki.
Witam.
Jeżeli by były potrzebne, to posiadam cztery jednakowe koła z rozrządu (z silnika Rovera 1.4 V16) i pasek rozrządu. Podejrzewam, że pewnie będą za duże opory toczenia, ale zapytać chyba warto?