Wyprzedaż "garażowa"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- kubafant
- 2500...3124 posty
Re: Wyprzedaż "garażowa"
Jaka jest cena za mostek Bruel&Kjaer? Chciałbym się zapisać.
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
PW -> Radio KOS
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Zwieraki od miniaturowych do ogromniastych. około (w zależności o wielkości) 6zł/szt za pojedyncze sztuki, 3zł/sz za 10 sztuk, 2zł/szt za 20 sztuk, 1zł/szt za 50 sztuk, 20gr/szt jeśli ktoś weźmie wszystkie.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 1875...2499 postów
Zielone transformatory , Szarotka -> PW
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Planuję być jutro (w sobotę) na Mińskiej 25 od 11-tej do 14-tej. Zapraszam chętnych.
Na wszelki wypadek jeszcze raz podaję mój numer telefonu: 506-190-657.
Ponieważ dostałem znowu pytanie odnośnie V640 chciałbym poinformować, że już ich nie ma. Nie ma też części rzeczy z fotografii.
Ponieważ dostałem znowu pytanie odnośnie V640 chciałbym poinformować, że już ich nie ma. Nie ma też części rzeczy z fotografii.
Pozdrawiam
-
- administrator
- Kontakt:
Dwa mierniki lamp (mierzą całe rodziny charakterystyk) - uTracer (osoby z branży na pewno je znają). Jeden uruchomiony (ten w pudełku). Zmontowany nieco na soplach ale robiłem na nim sporo pomiarów lamp. Drugi to sama zmontowana płytka i wszystkie elementy składowe (jeśli nie wlutowane to są w torebkach foliowych - kupiłem swego czasu dwa komplety).
-
- administrator
- Kontakt:
Bardzo szybka reakcja
. uTracer w wersji zmontowanej już nieaktualny. Pozostaje ten w formie zmontowanej płytki. Gdyby ktoś nie wiedział o jaki miernik chodzi to podaję link:
https://www.dos4ever.com/uTracer3/uTracer3_pag0.html
Małą korekta co do godzin jutrzejszych - planuję być jutro (w sobotę) na Mińskiej 25 od 12-tej do 14-tej. Na 11-tą rano mogę się nie wyrobić, za to w razie potrzeby mogę poczekać dłużej niż do 14-tej. Zapraszam chętnych.

https://www.dos4ever.com/uTracer3/uTracer3_pag0.html
Małą korekta co do godzin jutrzejszych - planuję być jutro (w sobotę) na Mińskiej 25 od 12-tej do 14-tej. Na 11-tą rano mogę się nie wyrobić, za to w razie potrzeby mogę poczekać dłużej niż do 14-tej. Zapraszam chętnych.
-
- 6250...9374 posty
Byłem, co dla kogo miałem załatwić załatwiłem, Kos też do kolegi z forum już u mnie. Gdyby jeszcze ,,komuś coś'' to w następną sobotę będę znów i mogę załatwić. Tylko chyba łatwiej wejść na Mont Everest niż na Mińskiej znaleźć miejsce postojowe.....
-
- administrator
- Kontakt:
Trochę rzeczy jeszcze pozostało. Duże trafa, mierniki klasy zerowej, chassis od prototypów, sprzęt z lat 80-tych ubiegłego wieku, magnetofon Uher, dwa radia Sonatina, zwieraki i różne drobiazgi. Planuję być w najbliższą sobotę na Mińskiej 25 około południa przez 1-3 godziny. Dokładny termin oraz fotki postaram się zamieścić w tym wątku jak najszybciej.
Część rzeczy nie zmieniła właściciela ale je po prostu wywiozłem. Będę się starał je pokazać ale już na początku przyszłego roku.
Część rzeczy nie zmieniła właściciela ale je po prostu wywiozłem. Będę się starał je pokazać ale już na początku przyszłego roku.
- ^ToM^
- 625...1249 postów
Rozumiem, że tylko odbiór na miejscu wchodzi w grę?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Kreślę się z głębokim poważaniem
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
-
- 6250...9374 posty
Witam, no nie zgodzę się z tym że PP uszkadza paczki, dużo paczek otrzymałem i ja też wysyłałem i żadna z nich nie była uszkodzona nawet troszkę, pod warunkiem że solidnie zapakowane i zabezpieczone co do innych firm czy kurierów to nie wiem. Pozdrawiam.
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Zapraszam chętnych w sobotę od 12-tej do 14-tej ma Mińską 25.
Trochę rzeczy jeszcze zostało w tym duże transformatory - do przewijania, mierniki/miliamperomierze klasy 0 (używane do wzorcowania), stare radia, sprzęt z lat 70-tych i 80-tych (radia itp), metalowe chassis z otworami i różne rzeczy, zwieraki, duże tyratrony impulsowe i inne rzeczy które leżą na półkach i w szafkach. Większa część w cenie od 0zł do 10zł.
Trochę rzeczy jeszcze zostało w tym duże transformatory - do przewijania, mierniki/miliamperomierze klasy 0 (używane do wzorcowania), stare radia, sprzęt z lat 70-tych i 80-tych (radia itp), metalowe chassis z otworami i różne rzeczy, zwieraki, duże tyratrony impulsowe i inne rzeczy które leżą na półkach i w szafkach. Większa część w cenie od 0zł do 10zł.
Pozdrawiam