Hyde Park

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Utworzyć Hyde Park?

tak
42
54%
nie
36
46%

Liczba głosów: 78

Awatar użytkownika
Jado
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Re: Hyde Park

Post autor: Jado »

To mogą być ciekawe rozmowy....
- Kochanie, lampa mi się rozgrzewa, krzywa wzmocnienia rośnie - zaraz wpadnę w rezonans....

Chociaż i inne zawody/pasje też mogą mieć ciekawe rozmówki.... np. tacy muzycy gitarowi...
- Dzisiaj tremolo czy wibrato?....
- Fuzz....

:-)
Pozdrawiam

Jado.

"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu"
klik

Post autor: klik »

gustaw353 pisze:Obserwuję u Szanownych Kolegów pewne skrzywienie.

Podział na działy jakoś tak zaciera się.
No i wicie, rozumicie bardzo dobrze. No to co, Towarzysze? POMOŻECIE?
gustaw353
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: gustaw353 »

Bienvenue camarade Andre.
Cytujesz tow. Gierka a spora część forumian może nie znać tej postaci i przypisze autorstwo tego zawołania Tobie.
Tak, to on pytał naród czy mu pomoże budować socjalizm. No i pomagaliśmy. Tak pomagaliśmy ,że aż go spieprzyliśmy.
Teraz pomagamy budować kapitalizm!
Awatar użytkownika
akordeonista
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: akordeonista »

Wydaje mi się, że to niezupełnie tow. Gierek. Drugie zdanie to oczywiście jego powiedzenie, natomiast "wicie, rozumicie" zwykł mawiać towarzysz "decymber" czyli sekretarz katowicki Zdzisław G. I pomyślec, że głosowałem przeciw istnieniu Hyde Parku na Triodzie :wink: . Pozdrawiam Kolegów - W.
Wszystkie szczelne złącza przeciekają a każda rura po skróceniu jest za krótka - trzecie prawo Murphy'ego.
TELEWIZOREK52
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: TELEWIZOREK52 »

akordeonista pisze:Wydaje mi się, że to niezupełnie tow. Gierek. Drugie zdanie to oczywiście jego powiedzenie, natomiast "wicie, rozumicie" zwykł mawiać towarzysz "decymber" czyli sekretarz katowicki Zdzisław G
A mi się kojarzy z "Powtórką z rozrywki" i kolegą kierownikiem ( Jacek Fedorowicz). Program III - lata 70-te.
klik

:arrow: Akortdeonisto!
Ja, bywszyj perkusista, z pewną nieśmiałością napomknę, że jest opcja zmiany głosu, z tak na nie,
albo na "odwyrtkę".
tfój
andre
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

Co za różnica? I tak wyniki tej ankiety nie są w żaden sposób wiążące z powodów, które opisałem wcześnej...
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Awatar użytkownika
disaster
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: disaster »

One nie są wiążące z innego powodu - kolega admin musi się na to zgodzić.
A o czym Ty piszesz to trochę tak jak z wyścigiem Achillesa z żółwiem :P
Z przyczyn technicznych koniec świata odwołany.
Poszukuję viewtopic.php?p=304055#p304055
klik

Dla wyjaśnienia: jakieś 30cm na ekranie w górę, nacisnąłem czerwony wykrzyknik, i napisałem, że
Można temat zamknąć, bo "nie zeżarło". Ale teraz widzę, że tak między wierszami, za cichą zgodą "wadzy", temat, że tak powiem rozkwita.
Zatem uzurpuję sobie ogłosić co następuje:
Ten Wątek to Hyde Park i jak kogoś mocno przymusi, to niech się uzewnętrzni, byle grzecznie a nawet
dowcipnie. To mówiłem ja, zakładacz H.P. piątej kategorii.
andy
Awatar użytkownika
romanradio
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: romanradio »

ankowalik pisze:Dla wyjaśnienia: jakieś 30cm na ekranie w górę, nacisnąłem czerwony wykrzyknik, i napisałem, że
Można temat zamknąć, bo "nie zeżarło". Ale teraz widzę, że tak między wierszami, za cichą zgodą "wadzy", temat, że tak powiem rozkwita.
Zatem uzurpuję sobie ogłosić co następuje:
Ten Wątek to Hyde Park i jak kogoś mocno przymusi, to niech się uzewnętrzni, byle grzecznie a nawet
dowcipnie. To mówiłem ja, zakładacz H.P. piątej kategorii.
andy
Witam
Jak to Hyde Park? może mnie oświecisz,bo jestem dość tępy,a przy okazji....przy każdych wyborach,jakie by nie były głosuję niezmiennie na Lolka,na BOLKA i Tolę nie!! i jeszcze- pij tylko mleko,wbrew temu,co wykazują najnowsze badania.No to tyle na niedzielę dzisiejszą,pozdrawiam Cię Przyjacielu Andre ,innych Przyjaciół też (hej! Nowy Targ,Ubieszyn , Tirgu-Mures,Filadelfia!),przyjaciół żony nie! :) ,pozostałych z Triody-tak!.
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
klik

Mój sąsiad buduje sobie w pocie czoła, oczko wodne/stawek, naturalnie WYBETONOWANY/E.
No i mam dylemat, bo w mojej wsi, są 3 jeziora (b. czyste), z czego do najbliższego jeziora sąsiad i ja mamy 100m, Gdzie sens i logika??? Dodam, że sąsiad jest z Izabelina k/ W-wy. Może Oni tak mają?
salut
andre
gustaw353
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: gustaw353 »

Cóż tam sąsiad, a sąsiadka jak ?... też z Izabelina?
klik

Niestety też, ale nie zazdroszczę :(
_idu

Post autor: _idu »

ankowalik pisze:Mój sąsiad buduje sobie w pocie czoła, oczko wodne/stawek, naturalnie WYBETONOWANY/E.
No i mam dylemat, bo w mojej wsi, są 3 jeziora (b. czyste), z czego do najbliższego jeziora sąsiad i ja mamy 100m, Gdzie sens i logika??? Dodam, że sąsiad jest z Izabelina k/ W-wy. Może Oni tak mają?
salut
andre
Nieważne jezioro. On musi mieć oczko bo wszyscy zarobieni. Musi je mieć bo inaczej będzie w innej klasie społecznej czyli będzie śmieciem.

Tak to jest jak wiocha na salony się wpycha. Słoma i tak z butów będzie wystawać. Trochę prawdy jest w powiedzeniu że frak to dopiero w trzecim pokoleniu dobrze leży.
Awatar użytkownika
djivo
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: djivo »

dolphin123 pisze:Anodowe będzie załączane prawdopodobnie po przez opóźnienie na NE555 i przekaźniku, więc samo załączenie trafa i tym samym żarzenie potrzebuje tego właśnie włącznika.
Wszystkie Music Angele maja na tym układzie opóźnione anodowe.
Porównanie SE I PP - Jeśli jednoręki rzemieślnik mógłby być mistrzem, wyobraź sobie co mógłby dwuręki ?
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5