- Kochanie, lampa mi się rozgrzewa, krzywa wzmocnienia rośnie - zaraz wpadnę w rezonans....
Chociaż i inne zawody/pasje też mogą mieć ciekawe rozmówki.... np. tacy muzycy gitarowi...
- Dzisiaj tremolo czy wibrato?....
- Fuzz....

Moderator: gsmok
No i wicie, rozumicie bardzo dobrze. No to co, Towarzysze? POMOŻECIE?gustaw353 pisze:Obserwuję u Szanownych Kolegów pewne skrzywienie.
Podział na działy jakoś tak zaciera się.
A mi się kojarzy z "Powtórką z rozrywki" i kolegą kierownikiem ( Jacek Fedorowicz). Program III - lata 70-te.akordeonista pisze:Wydaje mi się, że to niezupełnie tow. Gierek. Drugie zdanie to oczywiście jego powiedzenie, natomiast "wicie, rozumicie" zwykł mawiać towarzysz "decymber" czyli sekretarz katowicki Zdzisław G
Witamankowalik pisze:Dla wyjaśnienia: jakieś 30cm na ekranie w górę, nacisnąłem czerwony wykrzyknik, i napisałem, że
Można temat zamknąć, bo "nie zeżarło". Ale teraz widzę, że tak między wierszami, za cichą zgodą "wadzy", temat, że tak powiem rozkwita.
Zatem uzurpuję sobie ogłosić co następuje:
Ten Wątek to Hyde Park i jak kogoś mocno przymusi, to niech się uzewnętrzni, byle grzecznie a nawet
dowcipnie. To mówiłem ja, zakładacz H.P. piątej kategorii.
andy
Nieważne jezioro. On musi mieć oczko bo wszyscy zarobieni. Musi je mieć bo inaczej będzie w innej klasie społecznej czyli będzie śmieciem.ankowalik pisze:Mój sąsiad buduje sobie w pocie czoła, oczko wodne/stawek, naturalnie WYBETONOWANY/E.
No i mam dylemat, bo w mojej wsi, są 3 jeziora (b. czyste), z czego do najbliższego jeziora sąsiad i ja mamy 100m, Gdzie sens i logika??? Dodam, że sąsiad jest z Izabelina k/ W-wy. Może Oni tak mają?
salut
andre
Wszystkie Music Angele maja na tym układzie opóźnione anodowe.dolphin123 pisze:Anodowe będzie załączane prawdopodobnie po przez opóźnienie na NE555 i przekaźniku, więc samo załączenie trafa i tym samym żarzenie potrzebuje tego właśnie włącznika.