Wyprzedaż "garażowa"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Wyprzedaż "garażowa"
Witam.
Byłbym chętny na jeden DUŻY transformator oraz autotransformator.
Ile za to ?
Byłbym chętny na jeden DUŻY transformator oraz autotransformator.
Ile za to ?
-
- administrator
- Kontakt:
20zł za duży transformator. Jeśli chodzi o autotransformator to sprawdzę jego parametry (choćby moc) aby nie wpuścić Cię w przysłowiowe maliny 

W takim razie dla mnie DUŻY transformator (a jak nie będzie chętnych to nawet dwa) oraz:
"100 BIS (proponuję 180zł - taniej jeśli ktoś kupi coś jeszcze)"
-
- administrator
- Kontakt:
Już się z tego przykrego faktu tłumaczyłem. Proponuję wypić piwko i więcej luzu.tiquet pisze: ↑pn, 9 grudnia 2019, 16:29Nie tylko Ty jedenLocutus pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 20:54Jeżeli mówimy o tym z dużą okragłą skalą, to pytający został 'olany' i nie doczekał się odpowiedziadmin pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 08:08 Wczoraj po południu trochę maneli zmieniło właścicieli (tak mi się niechcący zrymowało). W tym woltomierz audio, o który byłem pytany przez PW. Woltomierz i jak się okazuje jeszcze jego dwóch kolegów, których nie widać na zdjęciu będą razem gdzieś tam. Zapomniałem się zapytać, czy nowy Właściciel to ta sama osoba, która pytała się o te przyrządy na PW.![]()
![]()
-
- administrator
- Kontakt:
-
- 6250...9374 posty
Locutusowi mogę szpeja przechować, bywa u mnie na kawce.
- kubafant
- 2500...3124 posty
Witam,
Umówiłem się z Kolegą ECC83 na odbiór miernika Meratronik w jego imieniu i podesłanie mu go potem.
Czy mógłbym prosić o zarezerwowanie tego miernika + dla mnie generatora radzieckiego i zwłok BISa, chętnie się wybiorę w weekend po odbiór fantów.
Pozdrawiam,
Jakub
Umówiłem się z Kolegą ECC83 na odbiór miernika Meratronik w jego imieniu i podesłanie mu go potem.
Czy mógłbym prosić o zarezerwowanie tego miernika + dla mnie generatora radzieckiego i zwłok BISa, chętnie się wybiorę w weekend po odbiór fantów.
Pozdrawiam,
Jakub
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
Tak smaku
głowa
-
- administrator
- Kontakt:
Wszystkie trzy V640 już wybyły. Pisałem o tym wcześniej.
Przy okazji - mam jeszcze na zbyciu miliamperomierze klasy zerowej, które pracowały do ostatniej chwili w jakiejś pracowni wzorcowania przyrządów. Są niestety sporych rozmiarów. To są ustroje w obudowach oczywiście. Postaram się wrzucić fotki.
Przy okazji - mam jeszcze na zbyciu miliamperomierze klasy zerowej, które pracowały do ostatniej chwili w jakiejś pracowni wzorcowania przyrządów. Są niestety sporych rozmiarów. To są ustroje w obudowach oczywiście. Postaram się wrzucić fotki.
- kubafant
- 2500...3124 posty
A generator i BIS?
Tak smaku
głowa
Tak smaku
głowa
Byłbym zdecydowanie zainteresowany w/w....
- ^ToM^
- 625...1249 postów
Też poproszę o jeden amperomierz ww. chyba że są na różne zakresy to może być więcej.admin pisze: ↑pn, 9 grudnia 2019, 21:01 Wszystkie trzy V640 już wybyły. Pisałem o tym wcześniej.
Wrzuć proszę fotki. Jak to są z napędem lusterkowym to biorę w ciemno, o ile są w dobrym stanie technicznym.
Pozdrawiam!
Kreślę się z głębokim poważaniem
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
-
- administrator
- Kontakt:
Mierniki i ustroje:
mierniki wskazówkowe po 25zł/szt, miernik lusterkowy 40zł, ustroje po 10zł/szt. Za całość zniżka (niewielka ale zawsze)
mierniki wskazówkowe po 25zł/szt, miernik lusterkowy 40zł, ustroje po 10zł/szt. Za całość zniżka (niewielka ale zawsze)
-
- administrator
- Kontakt:
Tak jak w przypadku większości rzeczy: kiedyś je uruchamiałem/włączałem, ale to było co najmniej kilka lat temu. Zwykle, jeśli coś nie działało, to nie zostawiałem w magazynku. Nie daję jednak żadnej gwarancji, Działam w dużym niedoczasie i nie mam czasu na sprawdzanie. Sprzedaję lub oddaję tak jak leci.
PS. Na generatory m.cz. zapowiedzieli się chętni w tygodniu. Dam znać, czy będą jeszcze w sobotę.
PS. Na generatory m.cz. zapowiedzieli się chętni w tygodniu. Dam znać, czy będą jeszcze w sobotę.
- kubafant
- 2500...3124 posty
Chodziło mi o ten ruski generator bez obudowy, podobno ciężki. To i BIS bez lamp. Można prosić o rezerwację? Przyjadę na 100% tylko chciałbym mieć pewność, że zastanę fanty

Tak smaku
głowa
Tak smaku
głowa
-
- administrator
- Kontakt:
Pisałem o tych mniejszych generatorach m.cz. a nie o tym wielkim w.cz.
Podałem swój numer telefonu. Będę w sobotę około południa oraz prawdopodobnie krótko w niedzielę. Zawsze można do mnie zadzwonić przed przyjazdem i upewnić się, czy wszystko jest.
Podałem swój numer telefonu. Będę w sobotę około południa oraz prawdopodobnie krótko w niedzielę. Zawsze można do mnie zadzwonić przed przyjazdem i upewnić się, czy wszystko jest.