Panowie, strasznie grymasicie

Pozdrawiam
Romek
Moderator: gsmok
Jeden z nich tak napisał, a wszystkim trzem zarzucasz po równo.Waldemar D. pisze: czw, 28 grudnia 2017, 22:09Koledzy, nie gniewajcie się ale zamiast jak Wy szukać żyletki, mam ochotę wybuchnąć śmiechem... Już tu czytałem, że dizajn jest ped...ski ale to raczej Wy zachowujecie się jak metroseksualni faceci narzekający na złe zestawienie kolorów. Na Waszym miejscu nie narzekałbym bez sensu, tylko postarał się wypełnić tę nową formę treścią.
Z góry dziękujęgsmok pisze: pt, 29 grudnia 2017, 11:51 Gdy ją skończę, wrócę do analizowania przedstawianych tu uwag i próbowania dostosowania Forum tak aby jak najwięcej osób było zadowolonych.
Adminowi w jego kompetencje i serwis się pchać nie zamierzam, natomiast dla użytkowników Opery znalazłem całkiem zadowalające rozwiazanie, należy zainstalowac dodatek Stylish i dalej są 2 opcje - napisać skin specjalnie dla forum, czego nie zrobiłem bo nie znam sie na tym i wolę poświecić czas na coś innego, druga opcja - mozna dobrać coś ze styli globalnych czyli działających na przeglądarkę ogolnie (aczkolwiek pewnie da sie ustawić żeby działało dla określonych stroń.).gruhaa pisze: pt, 29 grudnia 2017, 13:00 Witam.
Tym niezadowolonym proponuję prostą rzecz. Spotkajcie się, zróbcie to za administratora, o co tak "kulturalnie" żądacie i problem z głowy. Przecież to takie proste. Co Was powstrzymuje?
Pozdrawiam.
gruhaa pisze: pt, 29 grudnia 2017, 13:00 Witam.
Tym niezadowolonym proponuję prostą rzecz. Spotkajcie się, zróbcie to za administratora, o co tak "kulturalnie" żądacie i problem z głowy. Przecież to takie proste. Co Was powstrzymuje?
Pozdrawiam.
gruhaa pisze: pt, 29 grudnia 2017, 13:00 Witam.
Pozdrawiam.
Serdecznie dziękuję za poinformowanie, z kim mam do czynienia.gruhaa pisze: pt, 29 grudnia 2017, 19:11 Witam.
Abyś nie myślał, że dam się wciągnąć w tą żenującą i rynsztokową rozmowę, powiem krótko. Ty masz rację, a ja święty spokój.
Pozdrawiam.