Ja też chętnie bym postawił aby k24 pozostał na Forumstaszeks pisze:Ja też, tym bardziej, ze mam zaległości (o czym on sam może zapomniał).jarecki_1966 pisze:Chętnie bym postawił butelkę napoju z "gumi-jagód", aby k24 dalej służył pomocą i udzielał rad na TYM Forum.
Edycja postu
Moderator: gsmok
-
- 125...249 postów
Re: Edycja postu
JACEK
-
- 6250...9374 posty
Wracając do meritum tematu, nie można edytować postu napisanego wcześniej
Można edytować tylko ostatni napisany post. Czy tylko u mnie występuje ten problem?
Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 6250...9374 posty
OK rozumiem, ale czasami przydało by się wyedytować post np. w celu zmiany zdjęcia na aktualne lub w celu poprawy złego linku 

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
Jakoś mi umknął wcześniej ten wątek. Brak możliwości edycji postów to wybitnie poroniony pomysł. Nie dość że nie działa wyszukiwarka (tak, dla mnie ona nie działa, jest w obecnej postaci bezużyteczna), to jeszcze kolejne ograniczenie
Osobiście uważam za mniejsze zło dla forum usunięcie przez jakiegoś obrażonego użytkownika swoich postów (swoją drogą zwykła dziecinada), niż ograniczanie z powodu tego kogoś reszty użytkowników. Ewentualnie można było zrobić ankietę, żeby ludzie się wypowiedzieli.

-
- moderator
A ja nie. Ten guzik to nie tylko usunięcia, ale i zmiana - zmiana starego postu w dyskusji może prowadzić do bezsensownego wątku. Trzeba brać odpowiedzialność za to co się pisze publicznie, a nie chować się za 'a najwyżej potem to usunę'.OTLamp pisze:Jakoś mi umknął wcześniej ten wątek. Brak możliwości edycji postów to wybitnie poroniony pomysł. Nie dość że nie działa wyszukiwarka (tak, dla mnie ona nie działa, jest w obecnej postaci bezużyteczna), to jeszcze kolejne ograniczenieOsobiście uważam za mniejsze zło dla forum usunięcie przez jakiegoś obrażonego użytkownika swoich postów (swoją drogą zwykła dziecinada), niż ograniczanie z powodu tego kogoś reszty użytkowników. Ewentualnie można było zrobić ankietę, żeby ludzie się wypowiedzieli.
No i zawsze można zaraportować post do moderatora, aby (w uzasadnionym przypadku) zmienił jego treść.
Jest wiele sposobów na doprowadzenie do bezsensownego wątku: trole, nieaktywne linki itd. Dlaczego więc większość użytkowników (rozsądnych) ma być ograniczana przez troli lub inne niedojrzałe jednostki? Jak czytam teksty tych obrażonych typu "proszę usunąć moje posty", "proszę usunąć moje konto" nóż mi się otwiera w kieszeni, dziecinada do sześcianu.tszczesn pisze: A ja nie. Ten guzik to nie tylko usunięcia, ale i zmiana - zmiana starego postu w dyskusji może prowadzić do bezsensownego wątku. Trzeba brać odpowiedzialność za to co się pisze publicznie, a nie chować się za 'a najwyżej potem to usunę'.
-
- 3125...6249 postów
Zgadzam się z OTLampem. Zmuszanie do pisania poprawek pod własnym postem tylko dlatego, że ktoś może pousuwać wypowiedzi, które i tak powinny lądować w koszu, jest bezsensowne.
-
- 625...1249 postów
To jest szczerze mówiąc trochę denerwujące ten brak możliwości wprowadzenia poprawek. Jestem za przywróceniem funkcji.
Wojtek
-
- 375...499 postów
Chyba tylko na naszym Forum zdarzają się przypadki obrażonych użytkowników, którym się zachciewa masowo kasować posty, nigdzie indziej czegoś takiego nie widziałem. Na wszystkich forach daje się normalnie poprawiać posty, nie bądźmy dziwnym wyjątkiem.
-
- 3125...6249 postów
A nieprawda, bo np. na gitara.pl jest (a przynajmniej kiedyś było, teraz to nie wiem) tak, że można poprawiać post dopóki ktos na niego nie odpowie.
Może i dziwnie, ale świadczą przede wszystkim o ich autorze. Najczęściej i tak wartość tych postów jest niewielka, więc i taka jest szkoda.traxman pisze:A ja nie narzekam, dziwnie wyglądają wykropkowane posty.
-
- 6250...9374 posty
Może i dziwnie te kropki wyglądają, ale jak człowiek dostanie od kogoś ,,ciekawego'' priva, delikatnie mówiąc dość luźno związanego z bieżącym tematem, to mu się odechciewa dalej pisać. Osobiście jestem za możliwością edycji postu w nieco dłuższym czasie i wtedy bez tych kropek.....
-
- 6250...9374 posty
A czy sam nigdy nie poprawiałeś swojego postu lub ni chciałbyś go poprawić np. z literówki?OTLamp pisze:..Może i dziwnie, ale świadczą przede wszystkim o ich autorze...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU