fugasi, jeśli Twój post ma być zaproszeniem do polemiki w podobnym tonie to mozesz sobie ze spokojem ducha darowac.
Nie interesuje mnie czy ten OTL będzie miał sprzezenie i jak głębokie. Moze sobie byc oprócz lokalnego jeszcze globalne, nie jestem jakimś sprzezeniowym talibem.
Daruj sobie taki ton, nie majac pojecia co mnie interesuje.
Planuję wykonanie takiego wzmacniacza i tak sie składa ze oprócz krytyki na x postów nie wiem czy udałoby sie w tym topiku oddestylować kilka sensownych zdań ?
Sami oceńcie.
Ludzie robia takie układy, czy to sie komuś podoba czy nie. Ba, nawet nieźle na tym zartabiają jak widać...pewnie niektórym wystarczy zerknać n a nparametry lampy zeby ocenic czy to zagra i ze za drogo...na opampie bedzie sporo ttaniej....po co lampy i trafa ?
Nie za kosztowne są Waszym zdaniem wzmaki lampowe ? Dziwne...
Troche mi ta Wasza "pomoc" przypomina dyskusje swego czasu z audiostereo, gdzie pytając o wzmacniacz lampowy juz w pierwszym wpisie można sie dowiedzieć ze lampy zniekształcają i lepiej zrobic cos na tranzystorach....
moze faktycznie poprosze o pomoc osoby które mają jakieś sugestie co do wykonania takiego wzmacniacza a nie co do jego nie wykonania.
Jeśli bedę miał pomysły na inny wzmacniacz to na pewno nie bedę pytał o tego

Przyjałem do wiadomosci ze zdaniem kilku z Was wzmacniacz jest bez sensu....dla mnie nie problem.