Dziś "krwawo" obchodziłem się ze zgłoszonymi postami. Zapadły bardzo surowe wyroki- w tym i wyroki śmierci

.
Wątki te były łudząco podobne do wątków forum "Elektroda". W obliczu stopniowej elektrodyzacji naszego forum takie wyroki będą zapadać zapewne częściej. Dziwi mnie jednak to, że starzy elektrodowicze dają się wciągać w takie dysputy. Oto mamy wodę na młyn ludzi, którzy to pod jakimś pretekstem zapytają a to o tranzystorek, a to o transoptorek. Leci zaraz jakaś dusza uczynna i podaje te wiadomości na tacy.
Apeluję naprawdę o rozsądek.
Jeszcze jedna sprawa. Po reorganizacji forum, w którym było gdzieś wyraźnie napisane "poszukuję" już go nie ma. Oto mam raport jednego z użytkowników, który wątek:
viewtopic.php?f=11&t=14341 zgłasza jako wątek do przeniesienia do działu "poszukuję". Sęk w tym, że
tego działu NIE MA.
Mam wrażenie, że użytkownicy, jak i moderatorzy naprawdę nie nadążają ze zmianami.
Wobec powyższego złożony raport pozostawiam bez roztrzygnięcia.
Zwrócić należy też baczną uwagę na przykład na takie kuriozum:
viewtopic.php?f=37&t=12688&hilit=poszukuj%C4%99
Umieszczenie tego wątku w tym miejscu to porażka obecnego podziału forum

.
Jeśli ten wątek też tu pasuje:
viewtopic.php?f=37&t=9574&hilit=informacji
"To ja mógłbym się nazywać Kim-Ir-Sen"

.
Jeszcze raz wyrażam żal z powodu wprowadzonych naprędce zmian. Stara triodo- RIP+
Proponuję przeprowadzić referendum, które określi, czy zmiany odpowiadają użytkownikom forum. Proponuję, by przykleić stosowne ogłoszenia o tymże referendum we wszystkich działach z jakimś terminem ważności tego referendum. Myślę, że jeden tydzień trwania wystarczy. Potem ogłoszenia mogą wygasnąć. Teraz to jest trochę tak jak za PRL: czy ktoś jest przeciw? Nie widzę...