Witam
Wyrażone w tym wątku opinie Moderatorów i Użytkowników jednoznacznie przemawiają za utworzeniem takiego działu. Zrobię to niezwłocznie. Prosze o dalsze uwagi dotyczące struktury działu.
Kto zajmie się moderowaniem nowego działu? Moderatorem jest automatycznie Alek, który opiekuje się całym Forum, ale jak rozumiem ktoś powinien go wspomagać.
Pozdrawiam
Grzegorz
Propozycja nowego działu: półprzewodniki w służbie lampom
Moderator: gsmok
-
- administrator
Re: Propozycja nowego działu: półprzewodniki w służbie lampom
Osobą mającą wszelkie kompetencje do moderowania tego działu jest z pewnością Romekd i jego właśnie proponuję.
-
- administrator
Na podstawie korespondencji którą otrzymałem oraz wypowiedzi Alka proponuję nadanie praw do moderowania działu następującym Użytkownikom:
Romekd, traxman i Tomasz Gumny.
Jeśli nie będzie sprzeciwów to jutro wprowadzę odpowiednie zmiany.
Romekd, traxman i Tomasz Gumny.
Jeśli nie będzie sprzeciwów to jutro wprowadzę odpowiednie zmiany.
-
- 1250...1874 posty
Hmm dlaczego na głównej stronie nie widzę nowego działu, a mogę wejść do niego przez jakiś temat?
-
- administrator
Powinno być już OK.
-
- 1250...1874 posty
Już działa dzięki.
-
- 1875...2499 postów
Celem mojej propozycji było, aby w dziale Sprawy różne gdzieś między Kącikiem audiofilskim a Głośnikami powstał nowy poddział Półprzewodniki w służbie lampom.
Cały nowy dział Półprzewodniki w służbie lampom z poddziałem Wspomaganie układów lampowych sugeruje, że będą powstawały kolejne poddziały...
Przypuszczam, ze takie rozwiązanie jest wynikiem ustaleń moderatorów i admina, więc nie mi to oceniać, ale ja głosowałbym... przeciwko rozbudowie forum lampowego w tym kierunku.
Cały nowy dział Półprzewodniki w służbie lampom z poddziałem Wspomaganie układów lampowych sugeruje, że będą powstawały kolejne poddziały...

Tomek
-
- administrator
Jest to zaczątek działu (nazwa jest tymczasowa), w którym docelowo znajdą się "Głośniki" i "Audio". W ten sposób te dwa wymienione działy techniczne nie będą zmieszane za sprawami różnymi obejmującymi Organizację Forum, Kosz itd.
-
- 625...1249 postów
Witam!
Ja bym jednak proponował nie przenosić tematów, w których nic nie ma np.:
viewtopic.php?f=25&t=5812
Tylko od razu wrzucać je do kosza.
Chyba, że najpierw wszystkie tematy "tranzystorowe" zostaną przeniesione do tego działu, a dopiero potem nastąpi selekcja treści.
Pozdrawiam
Matizz
Ja bym jednak proponował nie przenosić tematów, w których nic nie ma np.:
viewtopic.php?f=25&t=5812
Tylko od razu wrzucać je do kosza.
Chyba, że najpierw wszystkie tematy "tranzystorowe" zostaną przeniesione do tego działu, a dopiero potem nastąpi selekcja treści.
Pozdrawiam
Matizz
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
-
- moderator
Witam.
Przeniosłem z działu "Układy i urządzenia" do nowo powstałego działu "Wspomaganie układów lampowych" wszystkie wątki wymienione w wypowiedzi Tomasza Gumnego, pozostawiając jeszcze na jakiś czas ich cienie w starym dziale. Gdyby ktoś z Szanownych Kolegów znalazł jeszcze jakieś inne warte przeniesienia, to bardzo proszę o informacje.
Pozdrawiam,
Romek
Przeniosłem z działu "Układy i urządzenia" do nowo powstałego działu "Wspomaganie układów lampowych" wszystkie wątki wymienione w wypowiedzi Tomasza Gumnego, pozostawiając jeszcze na jakiś czas ich cienie w starym dziale. Gdyby ktoś z Szanownych Kolegów znalazł jeszcze jakieś inne warte przeniesienia, to bardzo proszę o informacje.
Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .