VacuumVoodoo pisze:Agata+ pisze:
Każdy pies warczy jak nie proszony gość wchodzi na jego podwórko.
Ci którzy tu tak krzyczą o tych normach wobec hobbystów są właśnie takimi nieproszonymi gośćmi a ja jako właściciel podwórka właśnie spuszczam mojego psa ze smyczy .
Dalsza dyskusja nie ma sensu
Dziekuję .
Aha, nagle jestes wlascicielm tego forum i twoim zdaniem moga udzielac sie tu tylko (niedouczeni) hobbysci a reszta won? Moj wilk jest wiekszy od twojego psa.

Nie tak to należy rozumieć .
CZŁOWIEK MA SWOJA WŁASNA AUTONOMIĘ !!!
MOJE SŁOWA BYŁY SKIEROWANE W OBRONIE MOJEJ WŁASNEJ AUTONOMII !
AMEN!
CZY WY NIE ROZUMIECIE ŻE NIE MACIE ŻADNEGO PRAWA NARZUCAC INNYM SWOJEGO PRAWA ?
TYM JEST AUTONOMIA !
I zgadzam się ze Sławkiem całkowicie ze dopoki nie otworze firmy i nie zaczne produkowac lampiaków na sprzedaż ,każde te przepisy normy czy co tam wy wiecie i sobie nadaliście mam w nosie .
W swoim pokoju jestem Panem siebie i tego co się tam znajduje !!!
Czy to dociera do tych co wciskają KIT z normami ?
(To jest to co zawsze w życiu chciałem robić od dziecka , a że nie mogłem ukonczyc studiów przez chorobe to juz inna sprawa ) Uczyłem się dalej sam , więc wybacz ale mam prawo byc niedouczony , ale mam prawo byc też dumny z siebie że nauczyłem sie sam aż tak dużo !) i prosze zbastujcie bo robicie komus krzywdę .
I tu nie ma nic śmiesznego bo staje się to czyms poważnym co wpływa na zdrowie i życie człowieka, w tym wypadku moja radosć z zycia !!!! . Prosze wziąć to pod uwagę jak i róniez swoje uwagi .
ivo pisze:Agata
Masz niewątpliwie sporo racji, ale mamy też prawo mające w nosie czyjekolwiek dociekania i interpretacje.
Poza tym podstawy kultury zapewne nie są Ci, jako Niemcowi obce. Moja Pani jest Niemką, i do głowy by jej nie przyszło żeby w zaprezentowany przez Ciebie sposób odnosić się do innych...
Mamy tu sobie chyba pomagać, konstruktywnie kłócić itd...
Koniec kazania
Pomagać > w czym ? w doprowadzeniu do rozstroju nerwowego ???
Jakoś jak mi trzeba było pomóc to wszyscy znawcy którzy się tak szczycili tym mianem tego nie zrobili , co mi dało do zrozumienia że forum nalezy traktowac jako wyścig o swoje racje . NIESTeTY ale z obserwacji tak to tutaj wygląda . Czy jest to budujace dla człowieka , poszerzające jego choryzonty i sprawiające że czuje się szcześcliwszy ?
Jestem pewny że NIE ! Służy to tylko w wiekszości przypadków ujściu własnej pychy i zarozumiałości i wszelkiej maści destrukcyjnych inttencji jakie człowiek w sobie nosi .
NIE MOJE MAŁPY , NIE MÓJ CYRK I NA TYM KOŃCZĘ UDZIAŁ W FORUM BO MILSZY MI MÓJ ZDROWY UKŁAD NERWOWY I RADOŚĆ Z ŻYCIE ANIŻELI DESTRUKCYJNE DYWAGACJE
PEWNIE SIĘ CIESZYCIE , ALE JA TEZ BARDZO SIĘ CIESZĘ , BO NAUCZYŁEM SIĘ JAK BARDZO NIE WARTO NISZCZYĆ SOBIE ZDROWIA I ZYCIA PRZEBYWAJAC TUTAJ .
tO FORUM NIC NIE DAJE I NICZEGO NIE UCZY ,NICZEGO NIE WNOSI PONAD TO CO MOZNA WYCZYTAC W KSIĄŻKACH .