Porównanie SE I PP - Jeśli jednoręki rzemieślnik mógłby być mistrzem, wyobraź sobie co mógłby dwuręki ?
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5
Dostałem z forum automatycznego maila z powiadomieniem, że:
Przed chwilą ktoś odpowiedział w wątku "EBF80 NOS..."
Zajrzałem do odpowiedniego wątku, a tam żadnej odpowiedzi, tylko moje ogłoszenie. Zastanawiam się, czy to przypadek znikającego postu, czy fałszywego powiadomienia. Tak czy siak coś tu raczej nie zadziałało. Komuś z Was przytrafiło się coś podobnego?
Codziennie "znika" tak kilka postów. Jako administrator dostaję kilka razy dziennie powiadomienie, że ktoś usunął swój własny post - zwykle prawie natychmiast po jego napisaniu. Mechanizm jest prosty - pod wpływem chwili/emocji ktoś coś napisze. Treść postu można podejrzeć, lecz zwykle nikt tego nie robi. Dopiero po wysłaniu postu i spojrzeniu nań w niejako rzeczywistym otoczeniu wątku nachodzi takiego użytkownika refleksja - może jednak warto jeszcze raz przemyśleć treść wypowiedzi - i trrrrach - post jest usuwany. Mnie też się to czasami zdarza - jeśli usuwam swój wpis to zwykle tuż po jego dodaniu do wątku. Ma ten pośpiech zresztą dodatkowe wytłumaczenie - post można usunąć, jeśli nikt pod nim niczego nie napisze - więc należy się śpieszyć. Lepiej od razu usunąć niż go potem modyfikować w trakcie dyskusji.