Nowe działy??
Moderator: gsmok
-
- 250...374 postów
Piąta kolumna?admin pisze:Korzystając z okazji chciałbym zaznaczyć, że nawet jeśli w wyniku dyskusji nie następują zmiany struktury Forum, to nie wynika to w żadnym wypadku z lekceważenia uwag, lecz wyłącznie z analizy możliwości rozwojowych Forum oraz opinii, które dostaję bezpośrednio na pocztę prywatną, które często przeciwstawiają się opiniom dyskutowanym na forum publicznym.

"Przyjemności uszu mocno mnie oplątały i ujarzmiły." (św. Augustyn)
-
- administrator
To moja wina - źle się wyraziłem. Miałem na myśli opinie na temat Forum, które są inne niż inne opinie. Dostaję opinie, które zawierają propozycje np. skomasowania Forum - tym samym są niejako przeciwne opiniom o jego rozbudowie. W swej treści nie są to jednak protesty przeciwko opiniom wyrażonym na Forum, lecz opinie sformułowane niezależenie nie odnoszące się do innych wyrażonych opinii. Nie są to więc opinie opiniujące inne opinie. Oznacza to, że nikt nie wyraża tajnych opinii podważających oficjalkne opinie. Wszyscy Użytkownicy Forum są jak najbardziej OK i nie są prowadzone żadne wojny podjazdowe.
UFF, ale mi się zagmatwało (w końcu nie spałem już dwie noce pod rząd
).
UFF, ale mi się zagmatwało (w końcu nie spałem już dwie noce pod rząd

-
- 625...1249 postów
-
- 6250...9374 posty
"Przepraszam, że przerywam, drogi kolego, ale zgadzając się ogólnie z propozycją proponowanej propozycji, proponuję proponowany problem zaproponować jako propozycję proponowanego problemu. W związku z tym proponowany problem, zaproponowany jako propozycja proponowanego problemu będzie propozycją problemu zaproponowanej propozycji."
Ostatnia wypowiedź admina nasunęła mi skojarzenie z powyższym cytatem z twórczości Tadeusza Baranowskiego....
Ostatnia wypowiedź admina nasunęła mi skojarzenie z powyższym cytatem z twórczości Tadeusza Baranowskiego....
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 250...374 postów
-
- administrator