Nowe działy??

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Alek

Post autor: Alek »

Na inny podział trzeba zaczekać do momentu, gdy pojawi się nowa wersja forum. Zgadzam się, że nie można doprowadzić "triody" do postaci forum elportalu, gdyż jest ona bardzo niewygodna- długie przewijanie działów tematycznych. Należy raczej zagnieżdżać działy tematyczne.
gutten
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: gutten »

admin pisze:Korzystając z okazji chciałbym zaznaczyć, że nawet jeśli w wyniku dyskusji nie następują zmiany struktury Forum, to nie wynika to w żadnym wypadku z lekceważenia uwag, lecz wyłącznie z analizy możliwości rozwojowych Forum oraz opinii, które dostaję bezpośrednio na pocztę prywatną, które często przeciwstawiają się opiniom dyskutowanym na forum publicznym.
Piąta kolumna? :D Nie miałem pojęcia, że dyskusje na temat organizacji forum przebiegają dwutorowo.
"Przyjemności uszu mocno mnie oplątały i ujarzmiły." (św. Augustyn)
admin
administrator

Post autor: admin »

To moja wina - źle się wyraziłem. Miałem na myśli opinie na temat Forum, które są inne niż inne opinie. Dostaję opinie, które zawierają propozycje np. skomasowania Forum - tym samym są niejako przeciwne opiniom o jego rozbudowie. W swej treści nie są to jednak protesty przeciwko opiniom wyrażonym na Forum, lecz opinie sformułowane niezależenie nie odnoszące się do innych wyrażonych opinii. Nie są to więc opinie opiniujące inne opinie. Oznacza to, że nikt nie wyraża tajnych opinii podważających oficjalkne opinie. Wszyscy Użytkownicy Forum są jak najbardziej OK i nie są prowadzone żadne wojny podjazdowe.

UFF, ale mi się zagmatwało (w końcu nie spałem już dwie noce pod rząd :? ).
pierwszy

Post autor: pierwszy »

Autentycznie mialbym problem z przetlumaczeniem powyzszego tekstu admina :wink:
Awatar użytkownika
Jarosław
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Jarosław »

Admin chyba powinien pójść odpocząć :wink:
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

"Przepraszam, że przerywam, drogi kolego, ale zgadzając się ogólnie z propozycją proponowanej propozycji, proponuję proponowany problem zaproponować jako propozycję proponowanego problemu. W związku z tym proponowany problem, zaproponowany jako propozycja proponowanego problemu będzie propozycją problemu zaproponowanej propozycji."

Ostatnia wypowiedź admina nasunęła mi skojarzenie z powyższym cytatem z twórczości Tadeusza Baranowskiego....
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
gutten
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: gutten »

Admin na rzecznika prasowego rządu!!! :D :D :D
"Przyjemności uszu mocno mnie oplątały i ujarzmiły." (św. Augustyn)
admin
administrator

Post autor: admin »

:D :) :( :cry: :oops: :) :D