Błagam o schemat Belwedera

Lampowe odbiorniki telewizyjne i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

OTLamp

Post autor: OTLamp »

k24 pisze:Trafił się i mnie następca Belwedera - Turkus. Chassis tego odbiornika jest bardzo podobne do chassis Belwedera, układ elektryczny jest trochę bardziej nowoczesny. Chciałby może ktoś go przygarnąć ? :)
Np. ja:)
k24
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: k24 »

Odbiór osobisty lub poprzez przysłanego umyślnego. Nie mam chęci targać go na pocztę. Ufff!
OTLamp

k24 pisze:Odbiór osobisty lub poprzez przysłanego umyślnego. Nie mam chęci targać go na pocztę. Ufff!
No w pocztę nie ma sensu się bawić, oni wszystko popsują. Postaram się jakoś odebrać osobiście.
k24
625...1249 postów
625...1249 postów

To tylko jakieś 80 km :D
OTLamp

k24 pisze:To tylko jakieś 80 km :D
Ale to z Łodzi, a z Włocławka chyba trochę dalej:(
Alek

Post autor: Alek »

A jeśli nie, to ja go zagarnę :) .

Przy okazji będę mógł zobaczyć to cudowne miasto. Wszak kiedyś jakaś gazeta wydrukowała artykuł pod znacżacym tytułem: "Święty Leszek z Żyrardowa" :D ...
k24
625...1249 postów
625...1249 postów

No trochę tak, jeżeli rzeczywiście chcesz go zabrać, to go przechowam w odpowiednich warunkach (bez klimatyzacji), aż będziesz w moich stronach. :lol:
OTLamp

k24 pisze:No trochę tak, jeżeli rzeczywiście chcesz go zabrać, to go przechowam w odpowiednich warunkach (bez klimatyzacji), aż będziesz w moich stronach. :lol:
No chcieć to chcę, nawet bardzo:) Postaram się jak najszybciej zawitać do Żyrardowa:)
Alek

Post autor: Alek »