Impreza w Krakowie

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Alek

Post autor: Alek »

:arrow: Piotr Odebrałem Twoją wiadomość :)
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

Widzę, że jesteś na forum :)
Jak widzisz reszta milczy...

W każdym razie moja propozycja jest nadal aktualna.
Alek

A ja nadal nic jeszcze nie wiem :( . I szczerze powiedziawszy uzależniam grafik od Romkad :wink:
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

W porządku. W takim razie czekam na dalsze informacje :)
Alek

Chciałbym z tego miejsca podziękować Piotrowi za spotkanie i za koncert, na któym niestety ostatecznie mogłem być tylko częściowo :(
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Alek pisze:Chciałbym z tego miejsca podziękować Piotrowi za spotkanie i za koncert,
Cała przyjemność po mojej stronie :)
Alek pisze:na któym niestety ostatecznie mogłem być tylko częściowo :(
Czyżby Rysiek Strauss Cię wystraszył? ;) Ja też na pierwszych próbach bałem się, czy dach nie odleci...

Dziękuję również. Co nieco się dowiedziałem o próżni, choć zostało mi jeszcze kilka(naście, dziesiąt ;) ) pytań, na które zabrakło czasu.
Np. gdzie, do jasnej polędwicy, jest pochłaniacz gazów w Ca? Bańka czysta, a anoda chyba ze stali...

Ci, którzy się nie zjawili, czyli wszyscy z Krakowa niech się wstydzą i żałują :!:
Alek

Nie, Rysio mnie nie przestraszył :) . Musiałem jednak szybko oddać schematy próżniomierzy i pozyskać sondy próżni niskiej do dalszych prób.

Dziękuję również Romkowi za gościnę :) . Mogłem więc spotkać się z nim i z Bogusiem. Trochę szkoda, że nie było Lecha :(

pozdrawiam-Alek