Wyprzedaż "garażowa"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Wyprzedaż "garażowa"
Szukam pilnie osoby, która podjęłaby się odebrać dla mnie miernik Meratronik przy okazji i wysłała mi go do Krakowa. Oczywiście się odpłacę.
- kubafant
- 2500...3124 posty
Jeżeli jeszcze aktualne to chętnie przygarnę.
Niestety również nie dostałem odpowiedzi co do szczegółów wizyty (kiedy mogę przyjechać), a napisałem i na PW i na maila...

Jeżeli pojadę po te rzeczy co wyżej to mogę się podjąć odebrania i wysłania dla Kolegi miernika.
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
-
- administrator
- Kontakt:
Bardzo przepraszam., Działam pod dużą presją czasową. Muszę opróżnić pomieszczenie do końca roku. Staram się reagować na wszystkie zapytania, ale oczywiście zdarzają mi się potknięcia. W szczególności zapominam o pewnych sprawach, gdy nagle ktoś pojawi się osobiście i jest chętny na jakieś urządzenia. W takiej sytuacji o prostu oddaję/odsprzedaję co się w danym momencie da. W ten sposób zmniejszam ryzyko, że np. ktoś z całkiem obiektywnych przyczyn nie będzie mógł podjechać i urządzenie zostanie u mnie na stanie na koniec roku. Dodatkowo zwykle również tak bywa, że jakimś urządzeniem nikt się nie interesuje i nagle jest dwóch czy nawet trzech chętnych (tak było np. wczoraj z tymi Meratronikami) i to zwiększa szansę, że coś przegapiam..Locutus pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 20:54Jeżeli mówimy o tym z dużą okragłą skalą, to pytający został 'olany' i nie doczekał się odpowiedziadmin pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 08:08 Wczoraj po południu trochę maneli zmieniło właścicieli (tak mi się niechcący zrymowało). W tym woltomierz audio, o który byłem pytany przez PW. Woltomierz i jak się okazuje jeszcze jego dwóch kolegów, których nie widać na zdjęciu będą razem gdzieś tam. Zapomniałem się zapytać, czy nowy Właściciel to ta sama osoba, która pytała się o te przyrządy na PW.![]()
Jeszcze raz przepraszam Cię za zaistniałą sytuację.
-
- administrator
- Kontakt:
Generator i miernik są dostępne. Najlepiej podjechać po nie w weekend. Wtedy można stanąć samochodem pod samym wejściem do budynku. Napiszę w tym wątki, w jakich godzinach w sobotę i ewentualnie w niedzielę będę na Mińskiej. Oczywiście możemy się umówić w jakiś inny dzień wieczorem.kubafant pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 22:14Jeżeli jeszcze aktualne to chętnie przygarnę.
Niestety również nie dostałem odpowiedzi co do szczegółów wizyty (kiedy mogę przyjechać), a napisałem i na PW i na maila...
Jeżeli pojadę po te rzeczy co wyżej to mogę się podjąć odebrania i wysłania dla Kolegi miernika.
Co do maili, to czy jesteś pewien, że wysłałeś je na mój adres? Nie kojarzę abym je otrzymał - ale jak napisałem wcześniej zaczyna mi się wszystko "plątać" więc przepraszam za brak odpowiedzi.
-
- 6250...9374 posty
Byłem, szpejów do motania dostałem (jeszcze sporo dobra w bagażniku...) za co dziękuję. Tytułem info: gdyby ktoś miał ochotę na coś ale nie mógł tego odebrać teraz, a sprawa wyczyszczenia pomieszczenia pilna, to mogę zabezpieczyć tocosie na swoim terenie do czasu, gdy obdarowany zawita do Warszawy.
kubafant, oczywiście jestem bardzo chętny, gdybyś mógł.
Napisałem do Ciebie PW.
Napisałem do Ciebie PW.
-
- administrator
- Kontakt:
Autotransformator - ale nietypowy bo ma galwaniczną izolację od sieci!!! Jest to więc w zasadzie trafo z regulowanym uzwojeniem wtórnym. Na wtórnym ma więcej zwojów niż na pierwotnym tak więc można uzyskać więcej od napięcia sieci energetycznej.
-
- 1250...1874 posty
Witam. Co to jest ?
-
- administrator
- Kontakt:
Wspominałem wcześniej o kilku DUŻYCH transformatorów. Oto fotografia, które ilustruje jeden z nich:
-
- 1250...1874 posty
Dziękuję za szybką odpowiedź. Jestem chętny.
Może coś jeszcze wypatrzę.
Pozdrawiam.
Może coś jeszcze wypatrzę.
Pozdrawiam.
Nie tylko Ty jedenLocutus pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 20:54Jeżeli mówimy o tym z dużą okragłą skalą, to pytający został 'olany' i nie doczekał się odpowiedziadmin pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2019, 08:08 Wczoraj po południu trochę maneli zmieniło właścicieli (tak mi się niechcący zrymowało). W tym woltomierz audio, o który byłem pytany przez PW. Woltomierz i jak się okazuje jeszcze jego dwóch kolegów, których nie widać na zdjęciu będą razem gdzieś tam. Zapomniałem się zapytać, czy nowy Właściciel to ta sama osoba, która pytała się o te przyrządy na PW.![]()