Thereminator pisze: ↑sob, 23 grudnia 2017, 20:21
ALE SYF
Zbiera mi się na wymioty jak widzę ten pedalsko infantylny dizajn forum.
Jeśli byłeś pijany pisząc te słowa, to mogę je jeszcze zrozumieć ale jeśli byłeś trzeźwy to cieszę się, że pozwoliłeś nam poznać siebie bez retuszu... Wesołych Świąt Thereminator...
P.S.
Jeśli to Forum formalnie Ci się nie podoba, to załóż konkurencyjne, z heteroseksualnym dizajnem.
Alkoholu w ogóle nie pijam "od zawsze", co w tym chorym kraju zakrawa na herezję i naraża na ostracyzm, za to pozwala widzieć rzeczywistość bez retuszu.
Jeśli użyte przeze mnie słowo kogoś uraziło, to przepraszam, nie było to moją intencją, bo nie mam wobec nikogo żadnych tego rodzaju uprzedzeń. Zasugerowałem się opisem wzmacniacza Luna w galerii, gdzie w ten sposób opisano wściekłoróżowy kolor obudowy.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Jest OK! Nawet ja sobie z tym poradziłem, więc pełen szacun za pokierowanie. A to że trafiają się tacy którym ciągle coś nie pasuje - to jest życie, tylko żeby nie obrażali. Ale za miesiąc, dwa jak się przyzwyczają przestaną narzekać.WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!
lrafal pisze: ↑sob, 23 grudnia 2017, 18:53
jest ok, dzięki jak masz dostęp do phpmyadmina to można język zmienić wszystkim użytkownikom na polski jedną komendą
UPDATE `phpbb_users` SET `user_lang` = 'pl'
Zaryzykowałem i zrobiłem zmianę zawartości pół z symbolem języka dla wszystkich użytkowników. Użyłem określenia "zaryzykowałem" bo phpmyadmin sygnalizuje mi jakieś niezdefiniowane błędy w tabelach. Ale poszło i Forum działa.
Wiech pisze: ↑sob, 23 grudnia 2017, 21:08
Jedynie do czego się można "przyczepić" to wolne ładowanie strony startowej, ale może to moja wina.
U mnie też momentami przymula, więc problem raczej po stronie forum. Tamta wersja chodziła bardzo szybko, a jedyne co mi czasem blokowało ładowanie, to osadzone z zewnętrznych serwerów obrazki.
gsmok pisze: ↑sob, 23 grudnia 2017, 19:04
Nie będę, przynajmniej na razie instalował drugiego do wyboru, aby w przyszłości uniknąć dodatkowej roboty związanej z aktualizacją.
Szkoda, tamten dobry był. Ten domyślny to nie kwestia przyzwyczajenia, tylko wytrzymałości użytkownika .
Ja nie wiem skąd u was te problemy. Ja mam bylejakiego ATXa chodzi szybko, nie wywala, zalogowałem się pół roku temu i jestem od tego czasu zalogowny a nowe forum śmiga tak samo jak stare nawet awatary po prawej już mi nie przeszkadzają. Ale nasz naród taki ze nic nikomu nie pasuje
Boguś pisze: ↑pn, 25 grudnia 2017, 15:39
Ja nie wiem skąd u was te problemy. Ja mam bylejakiego ATXa chodzi szybko, nie wywala, zalogowałem się pół roku temu i jestem od tego czasu zalogowny a nowe forum śmiga tak samo jak stare nawet awatary po prawej już mi nie przeszkadzają. Ale nasz naród taki ze nic nikomu nie pasuje
To nie kwestia sprzętu ani łącza - oba mam całkiem dobre. Wczoraj serwer forum co jakiś czas długo zwlekał z odpowiedzią. Dzisiaj już nie zauważyłem takich spowolnień.
Gsmoku, skoro za dużo zachodu z doinstalowaniem starej "skórki", to może chociaż dało by się dodać jakiś gotowy styl(e) do wyboru, byle był i ciemny, bo obecny po prostu ślepia wypala po nocach?
tiquet pisze: ↑czw, 28 grudnia 2017, 21:48
za dużo tego niebieskiego.
Locutus pisze: ↑czw, 28 grudnia 2017, 20:10
Ten styl to jakiś dramat jest
Thereminator pisze: ↑czw, 28 grudnia 2017, 21:33
To jest jakiś dramat.
Koledzy, nie gniewajcie się ale zamiast jak Wy szukać żyletki, mam ochotę wybuchnąć śmiechem... Już tu czytałem, że dizajn jest ped...ski ale to raczej Wy zachowujecie się jak metroseksualni faceci narzekający na złe zestawienie kolorów. Na Waszym miejscu nie narzekałbym bez sensu, tylko postarał się wypełnić tę nową formę treścią.