gsmok pisze:W 99% przyczyną jest przepełniona skrzynka na Forum.
A czy jest / powinno być jakies info o tym fakcie po zalogowaniu ?
Wyciachałem ze 3 strony starej korespondencji - zobaczymy czy pomogło jak ktoś mi PW napisze
PW.
Pewnie nie pomogło , nadal na moim gmail-u brak powiadomień o PW z Triody .
Śpieszę donieść, że nie mam przepełnionej skrzynki. Ciekawe czy wiadomości pomiędzy użytkownikami przechodzą, bo dwa razy pisałem do jednego z moderatorów, a odpowiedzi brak. Chyba zechcę zadzwonić...
salicjonał pisze:Śpieszę donieść, że nie mam przepełnionej skrzynki. Ciekawe czy wiadomości pomiędzy użytkownikami przechodzą, bo dwa razy pisałem do jednego z moderatorów, a odpowiedzi brak. Chyba zechcę zadzwonić...
Moderator czyta PW, ale nie miał chwilowo czasu na rozgrzebywanie pudełka z nadmiarami, więc nie miał jak udzielić odpowiedzi
Boguś 1 to Boguś bez 1. Niestety po zmianie hasła wygenerowanego przez triodę nie zapisałem go ani nie zmieniłem na swoje a teraz po prośbie o zmianę hasła dostaje informacje ze nowe hasło zostało wysłane na email i na tym się to wszystko kończy. Nic nie dochodzi z Triody, inne wiadomości np z Allegro czy OLX i cała poczta jak najbardziej. Teraz mam nowe konto z innym adresem email ale co z tym moim starym ?
Gdy zmieniasz hasło to masz po prostu konto z nowym hasłem., które jak mniemam znasz i bez e-maila zwrotnego. Jeśli jednak masz problem z logowaniem to nie widzę przeszkód abym na Twoje życzenie zmieniła hasło na jakieś tymczasowe i przesłał Ci informację "ręcznie" na Twoje konto.
gsmok pisze:Gdy zmieniasz hasło to masz po prostu konto z nowym hasłem., które jak mniemam znasz i bez e-maila zwrotnego. Jeśli jednak masz problem z logowaniem to nie widzę przeszkód abym na Twoje życzenie zmieniła hasło na jakieś tymczasowe i przesłał Ci informację "ręcznie" na Twoje konto.
Witam.
No tak, bardzo chętnie wróciłbym na stare konto. Proszę bardzo o "ręczne" wysłanie tymczasowego hasła na mail. wysyłanie hasła na stare konto nic nie da bo przecież nie mogę się na nie zalogować
Boguś
Boguś1 pisze:Witam.
No tak, bardzo chętnie wróciłbym na stare konto. Proszę bardzo o "ręczne" wysłanie tymczasowego hasła na mail. wysyłanie hasła na stare konto nic nie da bo przecież nie mogę się na nie zalogować
Boguś
Nowe hasło wysłałem na adres e-mail Użytkownika Boguś.
Boguś1 pisze:Witam.
Boguś
Nowe hasło wysłałem na adres e-mail Użytkownika Boguś.
Hm.. no tak, ale hasło na forum dla użytkownika Boguś1 to ja znam wszak złożyłem nowe konto pod tym właśnie nickiem.
Mnie chodzi o tymczasowe hasło do konta Boguś a nie do Boguś1. Na razie się loguje na nowym koncie i widzę nowe posty do przeczytania ale nie mam dostępu do korespondencji na starym koncie i tu jest cały ból.
No ale skoro jesteś chory to się kuruj i wracaj do zdrowia a ja sobie poczekam
Nie pomyślałem ze trzeba przepisać kod z obrazka mimo ze hasło dostałem prawidłowe. Ale już jest wszystko OK. Dziękuję. Nowe konto Boguś1 jeśli jest taka możliwość można zlikwidować, ewentualnie jak by się nie dało zostanie jako awaryjne.
Też mam problem z powiadomieniami na mail o PW. Co więcej, informacja o resetowaniu hasła też nie dochodzi na mail. Dodam że mam swoje forum modelarskie postawione na takim samym silniku phpbb3 i problemu nie mam żadnego z mailingiem.
Moje drugie hobby można zobaczyć tu http://forum.aerodesignworks.eu/
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".