Ładnie się prezentują te "rackowe" obudowy w roli chassis. Oglądałem je pod tym kontem w zeszłym roku, ale zabrakło mi zaplecza mechanicznego żeby je dostosować.
Piotrze -> Sam je wierciłeś i malowałes panele czy zleciłeś to komuś?
A to rzeczywiscie bedzie siedzialo w jakims rack'u?
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
Kolejna porcja obrazków, już z modelu nr502.
Schemat przeszedł pewne modyfikacje. Co bardziej wprawni od razu zobaczą na jaki dziwaczny pomysł wpadłem.
A na osłodę kupiłem sobie dziś ZG10 w bardzo ładnym stanie. Mam wielki sentyment do tego typu skrzyneczek...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trochu rachityczna ta szyna masy Ale skoro wczesniej dzialalo to pewnie i teraz bedzie.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
Fakt, zazwyczaj robiłem splot dwóch drutów, ale tym razem naprawdę została mi resztka, a to strasznie drogie jest.
Nie sądzę, żeby przy prądach rzędu 50mA na kanał powstał jakiś problem. Podwójny drut dawał radę w smokach z czterema EL34.
Pozdr,
-Tomek Drabas