Poszukuję osoby która może wystawić opinie odnośnie lamp

Teoria lamp elektronowych, techniki próżniowe, zagadnienia konstrukcyjne. Nic dodać, nic ująć. Wszystko o lampach.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

geguś

Re: Poszukuję osoby która może wystawić opinie odnośnie lamp

Post autor: geguś »

Sorki, ale zaczyna tu coś śmierdzieć.
djivo pisze: Obnizę do 150V i podam jaki mam prąd.
I zamiast pomiaru mamy:
djivo pisze: Panowie wracając jednak do tematu czy jest na forum osoba która może wystawić opinię na temat tych lamp?
Prowadzi działalność naprawa sprzętu itd itp posiada na stanie nową lampę KT88 dla porównania z moimi lampami.
Obawiam się, że już tu nie ma znaczenia czy te lampy są dobre czy nie.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

Wydaje mi się, że w Polsce nie ma takiej osoby. To musiałoby być jakieś certyfikowane laboratorium pomiarowe posiadające sprzęt z ważnym świadectwem legalizacji. Są u nas cerytfikowane laboratoria, które jednak, jak sądzę nie posiadają odpowiedniego sprzętu - kto by teraz w takich laboratoriach ponosił koszty utrzymwywnia stanowiska do pomiaru parametrów lamp elektronowych :( . Dodatkowo nie za bardzo rozumiem w jaki sposób chciałbyś udowodnić na podstawie pomiarów, że lampy pracowały ponad podane 100 godzin. Według mnie PayPal dał Ci takie "zadanie" aby zamknąć całą sprawę z przyczyn niemożności udowodnienia złej woli sprzedawcy.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
_idu

Post autor: _idu »

"papuga" drugiej, pozwanej strona z łatwością podważy takową opinię.
Awatar użytkownika
djivo
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: djivo »

ok sprawa się już zdezaktualizowała miałem podany dokładny termin przedłożenia stosownego dokumentu.
Dziękuję i zamykam temat .
Porównanie SE I PP - Jeśli jednoręki rzemieślnik mógłby być mistrzem, wyobraź sobie co mógłby dwuręki ?
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5
ODPOWIEDZ