-programy CAd typu Eagle,Protel,Switcher CAD itp
-zasilacze klasyczne i impulsowe
-pomiary i triki związane z nimi
-AVR,MPS-y Texasa
-katalogi,książki,
-wzmacniacze lampowe w.cz
-diagnozowanie usterek i ogólne tips & tricks w elektronice i nie tylko

Moderator: gsmok
To może faktycznie jako świeżynka napisałabyś czego nie wiesz? Bo pierwszym problemem przed jakim stanie grupa ds. FAQ będzie to, jakie właściwie pytania są najczęściej zadawane.MaMut pisze: Lecz mogę aktualnie przyslużyć się jako pytajnik chcący dowiedzieć się jak najwięcej i najgłębiej.
Romku, widzę to tak.Romekd pisze:Również popieram ideę stworzenia FAQ. Mam jednak pytanie o czas w jakim zamierzacie Koledzy zrealizować ten plan (prawdopodobnie spędzę około tygodnia w szpitalu na jakichś badaniach). W miarę możliwości mógłbym spróbować zająć się tematyką zasilaczy, stabilizatorów liniowych i impulsowych, oraz zagadnieniami z nimi związanymi, czyli filtracją, walką z zakłóceniami, szumami i wzbudzaniem się układów, poprawnym prowadzeniem mas, ekranowaniem itp, lub czymś zupełnie innym, co mogłoby być przydatne na Forum. Czy ma to być działanie jednorazowe, czy może coś, co można będzie w przyszłości rozwijać i uzupełniać?
bo to zbyt szerokie opracowanie.MaMut pisze:Nurtują mnie także dielektryki. Chodzi mi o informacje, których nie można znaleźć na każdej stronie, chodzi mi o coś wyjątkowego i wyczerpującego, choć nie potrafię dokładnie określić co.