O kradzieżach obrazków...

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

admin
administrator

Post autor: admin »

Panowie
Problem jest zdefiniowany. W miarę moich możliwości i przy jak najmniejszym zaburzaniu funkcjonowania Forum będę się starał pilnować aby przypadki z nieautoryzowanym stosowaniem emblematów były jak najrzadsze.
Awatar użytkownika
meffistoxiii
25...49 postów
25...49 postów

Post autor: meffistoxiii »

Panowie jak to podkreślił jeden z forumowiczów są obrazki w galerii. Niestety nie ma tam informacji o tym że tych obrazków nie można używać więc jak to w prawie jest co nie jest zakazane jest dozwolone. Ja wybrałem obrazek świadomie zaś niestety nie miałem pojęcia o tym że tak nie wolno. Respektuję wszystkie ustalenia regulaminy i uzgodnienia i myślę że dobrze byłoby taką informację dodać w galerii i dodatkowo pokazać właściwą drogę dla początkujących jak sobie taki swój obrazek dołączyć do galerii. I wcale to nie znaczy że jak ktoś jest początkujący to od razu żółtodziub i małolat w dodatku bez żadnego doświadczenia. Panowie szanujmy się nawzajem i nie obwiniajmy. Czasem ktoś pobłądzi a wszyscy zaraz różnie myślą i w taki sposób można stracić reputację.
Awatar użytkownika
adam.o
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: adam.o »

Moim zdaniem także powinno się zlikwidować tą możliwość. Takie emblemaciki są bardzo przydatne do szybkiego odróżniania swoich postów od innych, dzięki temu wiem kiedy ostatnio się odzywałem w danym wątku. Osobiście tylko raz zdarzyła mi się taka sytuacja, wysłałem do "złodzieja" pw z uprzejmą prośbą i było po sprawie. Swoją drogą świadczy to o tym, że mój obrazek jest ładny, nieprawdaż? :)
Pozdrawiam
Adam
Awatar użytkownika
meffistoxiii
25...49 postów
25...49 postów

Post autor: meffistoxiii »

zmieniłem obrazek.
Bardzo dziękuję Administratorowi za jego zmiankę
Awatar użytkownika
jdubowski
moderator