Referendum w sprawie zmian Forumowych (poddziały)
Moderator: gsmok
Re: Referendum w sprawie zmian Forumowych (poddziały)
Bo i żadnych wniosków wyciągnąć się z tego nie da Grzegorzu. Niestety, ale to jest taki sobie sklep do którego przychodzi ktoś i mówi, że regały stoją źle. Na co Ty, ależ proszę uprzejmie, weź sobie ze dwa i ustaw jak ci pasuje. To nic, że w ogólnym rozrachunku może wyjść niezły burdel, bo tych ustawiaczy będzie kilku. Gorzej, jak po tym już nik do tego sklepu nie zawita. A dlaczego ci ustawiacze nie otworzą własnego sklepu i umeblują go na swoją modłę?
-
- 3125...6249 postów
I ja tak sądzę. Zobaczymy, czy znajdzie się ktoś chętny.Piotr pisze:Mnie się wydaje, że może być problem z chętnymi do zarządzania takimi subforami. Chyba, że jacyś się już zgłosili?
Taki "bałagan" bardzo łatwo posprzatać. Po prostu mozna przenieść wątki do odpowiednich działów i zlikwidować lokalne forum. Niewykluczone jednak, że powstanie jakić dział, który po prostu bedzie funkcjonował i spełniał swoją funkcję.geguś pisze:Bo i żadnych wniosków wyciągnąć się z tego nie da Grzegorzu. Niestety, ale to jest taki sobie sklep do którego przychodzi ktoś i mówi, że regały stoją źle. Na co Ty, ależ proszę uprzejmie, weź sobie ze dwa i ustaw jak ci pasuje. To nic, że w ogólnym rozrachunku może wyjść niezły burdel, bo tych ustawiaczy będzie kilku. Gorzej, jak po tym już nik do tego sklepu nie zawita. A dlaczego ci ustawiacze nie otworzą własnego sklepu i umeblują go na swoją modłę?
Swego czasu założyłem, a teraz nadal administruję forum poświęconemu BHP. Tutaj jest link do Forum:
http://www.forumbhp.pl
Tam kiedyś miała miejsce podobna dyskusja (z moich obserwacji wynika, że nasze Forum "podąża" jeśli chodzi o kłopoty za ForumBHP

Ewentualne wprowadzenie indywidualnych działów Użytkowników to nie jest zresztą żadne poświęcenie z mojej strony

Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Właśnie obawiam się, że zostanie kilku sklepikarzy, nieliczna garstka oglądających, a kupujących jak na lekarstwo. Patrząc na statystykę tamtego i tego forum tu jesteśmy słabsi. Ale dzięki za linka, jakoś umknęło mi tamto forum.
-
- 1250...1874 posty
Swojego czasu podobało mi się to forum tematyczne: http://theradioboard.com/rb/index.php?s ... a4b3bc11a4
Więc jeśli miałby powstać jakiś poddział, to może coś w stylu "Własne konstrukcje radiowe" - dla osób, które chcą się bawić w budowę własnych odbiorników wszelkiej maści. Nie sądzę jednak, aby to podforum wymagało jakiejś specjalnej administracji i "rozstawiania po kątach" - raczej na ogólnych zasadach panujących na Triodzie.
Bo dojdziemy do sytuacji, gdzie w każdym dziale będą panowały inne zasady - i człowiek będzie się gubił nie wiedząc "jak ma się tutaj zachowywać"
Nie wiem tylko czy ilość tematów jakie mogłyby się pojawić w tym podforum byłaby wystarczająca dla utrzymania sensu jego istnienia, bo ostatnio (i wogóle) niewiele konstrukcji (poza Syrenką Tomka Janiszewskiego) radiowych pojawia się na Triodzie.
To tak przy okazji tematu - na razie nie czuję potrzeby zostania administratorem
Więc jeśli miałby powstać jakiś poddział, to może coś w stylu "Własne konstrukcje radiowe" - dla osób, które chcą się bawić w budowę własnych odbiorników wszelkiej maści. Nie sądzę jednak, aby to podforum wymagało jakiejś specjalnej administracji i "rozstawiania po kątach" - raczej na ogólnych zasadach panujących na Triodzie.
Bo dojdziemy do sytuacji, gdzie w każdym dziale będą panowały inne zasady - i człowiek będzie się gubił nie wiedząc "jak ma się tutaj zachowywać"

Nie wiem tylko czy ilość tematów jakie mogłyby się pojawić w tym podforum byłaby wystarczająca dla utrzymania sensu jego istnienia, bo ostatnio (i wogóle) niewiele konstrukcji (poza Syrenką Tomka Janiszewskiego) radiowych pojawia się na Triodzie.
To tak przy okazji tematu - na razie nie czuję potrzeby zostania administratorem

Pozdrawiam
Jado.
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu"
Jado.
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu"
-
- 3125...6249 postów
Przyznaję - to rzeczywiście może być poważnym problememJado pisze:...Bo dojdziemy do sytuacji, gdzie w każdym dziale będą panowały inne zasady - i człowiek będzie się gubił nie wiedząc "jak ma się tutaj zachowywać"

Pozdrawiam