No niby tak. Z innej strony, są nieraz ciekawe zdjęcia, które mogą się przydać, a nawet całe dyskusje.
Mam czas, i zastanawiam się, czy nie mógłbym się zająć sprzątaniem ogłoszeń.. ale pewnie nikt nie ma ochoty żebym sprzątał..
Usuwanie postów w Ogłoszeniach
Moderator: gsmok
-
- 1875...2499 postów
Re: Usuwanie postów w Ogłoszeniach
Serdecznie zapraszam na moją stronę dotyczącą powojennych Polskich telefonów: http://telefony.elektroda.eu

Wystarczy wejść w panel moderacji i tam są te zgłoszenia. Niestety wyświetla się ich pięć i kolejne pojawiają się w miarę zamykania zgłoszeń. Właśnie z Romkiem uprzątnęliśmy ich 46

Jeśli masz czas i chęć to ja ze swej strony to bym poparł. I tak oto spełniają się moje słowa, że aby zmiany mogły działać obsługa forum musi wzrosnąć w trójnasób...
-
- moderator
Ja przed skasowaniem przeglądałem każdy wątek w ogłoszeniach, część zamiast do niebytu poszła do 'Radio Retro' czy 'Układów i Urządzeń'. Na razie się wstrzymałem z czyszczeniem ogłoszeń do ustalenia ostatecznej polityki co robić ze starymi ogłoszeniami.Bobekmaster pisze:No niby tak. Z innej strony, są nieraz ciekawe zdjęcia, które mogą się przydać, a nawet całe dyskusje.