Usuwanie postów w Ogłoszeniach

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Awatar użytkownika
Michał_B
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Re: Usuwanie postów w Ogłoszeniach

Post autor: Michał_B »

No niby tak. Z innej strony, są nieraz ciekawe zdjęcia, które mogą się przydać, a nawet całe dyskusje.

Mam czas, i zastanawiam się, czy nie mógłbym się zająć sprzątaniem ogłoszeń.. ale pewnie nikt nie ma ochoty żebym sprzątał..
Serdecznie zapraszam na moją stronę dotyczącą powojennych Polskich telefonów: http://telefony.elektroda.eu
Alek

Post autor: Alek »

:arrow: Piotr

Wystarczy wejść w panel moderacji i tam są te zgłoszenia. Niestety wyświetla się ich pięć i kolejne pojawiają się w miarę zamykania zgłoszeń. Właśnie z Romkiem uprzątnęliśmy ich 46 :| .

:arrow: Bobekmaster

Jeśli masz czas i chęć to ja ze swej strony to bym poparł. I tak oto spełniają się moje słowa, że aby zmiany mogły działać obsługa forum musi wzrosnąć w trójnasób...
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Post autor: tszczesn »

Bobekmaster pisze:No niby tak. Z innej strony, są nieraz ciekawe zdjęcia, które mogą się przydać, a nawet całe dyskusje.
Ja przed skasowaniem przeglądałem każdy wątek w ogłoszeniach, część zamiast do niebytu poszła do 'Radio Retro' czy 'Układów i Urządzeń'. Na razie się wstrzymałem z czyszczeniem ogłoszeń do ustalenia ostatecznej polityki co robić ze starymi ogłoszeniami.