"Dajcie mi UCC21 oraz UAA21 a dorobię Pionierowi zakres UKF!"

Pozdrawiam
Tomek Janiszewski
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
A po co Ci UCC21 i UAA21? Popatrz na tą przystawkę superreakcyjną:Tomek Janiszewski pisze: "Dajcie mi UCC21 oraz UAA21 a dorobię Pionierowi zakres UKF!"![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Tomek Janiszewski
Aby było koszernefutrzaczek2 pisze: A po co Ci UCC21 i UAA21?
Nie, zdjęcia z daleka. Ktoś się dowiedział, że zbieram takie tam rózne i chce mi to wcisnąć.adamst_ pisze: PS. Czy to zdjecia z lubińskiej giełdy?
No to nic tylko brać - wszystkie trzy to fajne radyjka sągeguś pisze: Nie, zdjęcia z daleka. Ktoś się dowiedział, że zbieram takie tam rózne i chce mi to wcisnąć.
A nie zawsze mamona pod ręką jestadamst_ pisze:No to nic tylko brać - wszystkie trzy to fajne radyjka sągeguś pisze: Nie, zdjęcia z daleka. Ktoś się dowiedział, że zbieram takie tam rózne i chce mi to wcisnąć.
To fakt. Myślałem że trafiła ci się superokazja i za darmo dajągeguś pisze:A nie zawsze mamona pod ręką jestadamst_ pisze:No to nic tylko brać - wszystkie trzy to fajne radyjka sągeguś pisze: Nie, zdjęcia z daleka. Ktoś się dowiedział, że zbieram takie tam rózne i chce mi to wcisnąć..
Nad faktem istnienia odbiornika "Podhale" przeszedłem do porządku dziennego z dwóch powodów. Pierwszy był czysto praktyczny: przystawka supereakcyjna miała szansę działać gdy na jedyny program na zakresie UKF emitowala "Trujka" (pisownia zamierzona, proszę nie poprawiac!futrzaczek2 pisze:A po co Ci UCC21 i UAA21? Popatrz na tą przystawkę superreakcyjną:
Ja mam dwa radioodbiorniki Nordmende z 54roku. W obu 87,5MHz na skali zgadza się z częstotliwością a dalej jest różniekaem pisze: Natomiast jeżeli 87,5 MHz na skali zgadza się z częstotliwością, a na końcu mamy 100 MHz dla częstotliwości 108 MHz, to dla mnie jest to czysta tandeta, wprowadzające w błąd dziadostwo i prawie wiejski tuning.