No to inaczej: mam dwa TG5, tylko jeden na rdzeniu zwijanym, a drugi na kształtkach. Chciałbym mieć dwa takie same. Koledze pewnie wszystko jedno, jaki rdzeń. Ty masz na jakim?
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
Hmm to teraz zostało zdobyc trafko Sieciowe...
POdstawki do lamp, rezystory i reszte pieeeerostwa xD a pokupuje jak sprzedam komputer i kupie to co mi zostało do kupienia do ciemni foto
Projekty na wakacje : 5W head i kolumna + kostka Maxon OD820Pro
Marvel pisze:No to inaczej: mam dwa TG5, tylko jeden na rdzeniu zwijanym, a drugi na kształtkach. Chciałbym mieć dwa takie same. Koledze pewnie wszystko jedno, jaki rdzeń. Ty masz na jakim?
Mam TG5/46 na rdzeniu zwijanym. Jeżeli odpowiada to mogę się zamienić na TG5 na kształtkach.
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]
Ja to tak myślę żeby zrobić, nie wpisywałem wartości rezystorow, ale łatwo można zrozumieć które to które, to jest schemat do preampu atomica (http://www.fonar.com.pl/audio/diy/combo/schemat2.gif) u mnie jest jeszcze jeden rezystor 220k w siatce 3 stopnia, którego nie ma tym schemacie, ale jest w oryginalnym atomicu, jak obudowę możesz tak jak ja wykorzystać obudowę po starej nagrywarce/czytniku dvd/cd etc do komputera, jest to dość małe, wiec trzeba uważać co jak sie montuje (ja mam stosunkowe małe trafa, tg 2.5 i 35W Toroidek )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.